Canepa fiarta - impresii ?

Tehnica, tactica, strategii, tot ce tine de abordarea, strategia si desfasurarea unei partide de crap

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Avatar utilizator
Daniel Costache
veteran
Mesaje: 857
Membru din: 14 Mai 2004 21:02
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Daniel Costache » 19 Aug 2004 10:18

foc mic si amestesteci constant pe toata durata.
Salutari din Miami

Avatar utilizator
Dan Cotelici
veteran
Mesaje: 704
Membru din: 14 Ian 2003 09:47
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Prajitul canepii

Mesaj de Dan Cotelici » 19 Aug 2004 10:33

Sigi scrie::?: Oameni buni, cum prajiti voi canepa? Mie mi se pare ca o parte din boabe se prajeste prea tare iar celalalta prea putin. Folosesc o tigaie obisnuita din tabla :?: .
Eu folosesc o tava adanca pe care o introduc in cuptor la foc mic.In momentul in care incepe sa elibereze aroma incep sa amestec canepa in tava.
Second BEST is FIRST loser

caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 19 Aug 2004 11:22

eu o prajesc intr-o cratita groasa din fonta, la foc mic amestecand tot timpul pana incepe sa degaje miros. Dupa asta sting focul si continui sa amestec, semintele prajinduse(mai mult se usuca) in continuare datorita caldurii degajate de vasul incins

soare
new member
Mesaje: 19
Membru din: 17 Aug 2004 08:31
Localitate: bucuresti

Mesaj de soare » 19 Aug 2004 12:24

canepa prajita si macinata sau fiarta reprezinta baza nadei sau ca parte din amestec? daca este adaus, din ce fac baza?
doresc o reteta completa daca se poate.

multumesc anticipat
rgds

Avatar utilizator
mugurel
member
Mesaje: 118
Membru din: 04 Mar 2004 13:44
Localitate: tg.jiu

Mesaj de mugurel » 19 Aug 2004 13:12

Un articol interesant despre canepa.
http://www.infopescar.ro/arhiva/2002/7/7_nad.htm

Scrie răspuns