Iliuta, cind mi-e foame maninc friptura si cu sare si cu mai putina sare.
Eu zic ca diferenta trebuie sa fie mai evidenta. Cele de pe rig sa contina un stimulator de apetit care sa faca diferenta intre nada si momeala.
folositi aceleasi boiliesuri pentru nada si pentru carlig?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
- Mesaje: 678
- Membru din: 10 Aug 2004 13:32
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
- Iliuta Goean
- maniac
- Mesaje: 1416
- Membru din: 11 Dec 2002 17:25
- Localitate: Delta Dunarii
- Contact:
Re: folositi aceleasi boiliesuri pentru nada si pentru carli
Nu crezi ca betaina se justifica in catitate mai mare pe boiliesurile pentru nadit. In general vorbind, ea trebuie sa faciliteze o digestie mai rapida crapului.Iliuta Goean scrie: in boiliesurile de momeala pun intotdeauna caseina de sodiu, o cantitate de aroma, atract si ulei cu 10-20% mai mult decat in cele de nada si le pudrez cu betaina amestecata cu un atract praf (diferit d ela reteta la reteta).
Pentru domnul Cornel Rosioru:
Le colorez mai mult pentru mine si destul de rar, sunt mai dragute colorate: verde cu galben, rosu cu galben etc.
Pentru a le scoate in evidenta le pun mai multa aroma si le tin intr-un dip din aceeasi aroma ca cea folosita la preparare. Dip-ul pentru cele de rig este mai concetrat ca cel pe care il pulverizez pe boiliesurile pentru nadit.
- Iliuta Goean
- maniac
- Mesaje: 1416
- Membru din: 11 Dec 2002 17:25
- Localitate: Delta Dunarii
- Contact:
am vazut raspunsul crapilor la boiliesurile pudrate cu betaina (sau tinute in dip in care am dizolvat betaina) este mult mai rapid, eu cred ca betaina in primul rand atrage crapul si apoi il ajuta la digestie, oricum in toate boiliesurile pun "so sweet" care este super laxativ
Nu face ce nu-ti place!