stimati colegi,
cat pot si unde pastra o punga de boiles-uri desfacuta? nu am putut primi instructiuni de la vanzator.
ce fac cu boilesurile din dip-uri nefolosite, le arunc?
scuzati-ma daca vis se pare intrebarea stupida.
valabilitate boiles
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
valabilitate boiles
rgds
-
- veteran
- Mesaje: 678
- Membru din: 10 Aug 2004 13:32
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
daca nu sunt congelate, boiliesurile pot tine si cateva luni (eu unul nu ma pot pronunta ca nu fac boiliesuri dee indeajuns de mult timp ca sa pot sa spun ca de perisbile sunt) eu am boiliesuri de 2 luni care sunt excelente www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:13 de către caaron, modificat 1 dată în total.
-
- senior member
- Mesaje: 352
- Membru din: 06 Ian 2003 11:24
- Localitate: Bucuresti
Intrebarea nu e deloc stupida, e normala, si-o pune orice om care cumpara boiliesuri de la magazin. Daca sunt boiliesuri de calitate (Nash, Mainline, Nutrabaits etc), poti sa le tii si un an! Iti spun din experienta, am prins crap cu boiliesuri a caror punga fusese deschisa cu un an mai devreme. Nu e ideal, dar se poate. Fireste, boiliesurile trebuie pastrate bine, ferite de lumina si umezeala, dar faptul ca ai deschis punga nu inseamna ca trebuie s-o si consumi imediat.
Boiliesurile din dip rezista si ele cateva luni. Dar poti sa le scoti, sa le lasi se usuce, prin uscare lichidul dip-ului le va adauga o crusta foarte subtire si aromata, dupa care sa le bagi din nou in dip, sa le tii o vreme, iar sa le scoti, iar sa le usuci si tot asa. E un mod de a spori atractia boiliesurilor de carlig cu straturi succesive de aroma. Sunt straturi superficiale, care se dizolva repede la contactul cu apa de lac. Incearca, in orice caz, procedeul ia timp, dar poate avea efect cand ai nevoie de momeli intens aromate.
Boiliesurile din dip rezista si ele cateva luni. Dar poti sa le scoti, sa le lasi se usuce, prin uscare lichidul dip-ului le va adauga o crusta foarte subtire si aromata, dupa care sa le bagi din nou in dip, sa le tii o vreme, iar sa le scoti, iar sa le usuci si tot asa. E un mod de a spori atractia boiliesurilor de carlig cu straturi succesive de aroma. Sunt straturi superficiale, care se dizolva repede la contactul cu apa de lac. Incearca, in orice caz, procedeul ia timp, dar poate avea efect cand ai nevoie de momeli intens aromate.