Am fost si eu.....

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
razvan.b
new member

Am fost si eu.....

Mesaj de razvan.b » 05 Iul 2005 11:02

Am fost si eu la Darvari. Am stat in locul pe care cunoascatorii il numesc "sub sat" la 50 m stanga de locul in care D-nul Musaro a stat la concurs. (sper sa fie corecte informatiile mele).

Eu sunt pescar dedicat si dotat pentru crap doar de 5-6 ani deci nu ma pot lauda cu o prea mare experienta; insa am doar cuvinte de lauda despre modul in care se prezinta balta, patronul si mai ales pestele.

Am pescuit cu 4 lansete, am facut doua paturi de nada la aprox. 50m din amestec de seminte (porumb, canepa, grau, mei si floarea soarelui) cu peleta de fructe (din pacate tutti frutti nu ananas sau alte arome "agreeate" pe Darvari) pentru stanga si seminte + ameste de baza spice pentru dreapta.

Am pus pe fir de par porumb simplu, porumb tinut in dip de fructe respectiv spice, boilies de fructe in dip respectiv boilies spice in dip. Toate de la MIM team - xxx Secret. A tras chiar si la viermusi, pe fir de par.

Am avut, in 24 de ore, 18 prezentari, 17 "romanesti" si o singura salonta. Majoritatea capturilor au fost intre 3-4 kg, doua dintre ele fiind mai rasarite 5,300 respectiv 5, 800. Nimic la boilies.

Vremea a fost mai mult decat favorabila, cer variabil (ploaia a inceput pe la 17 in ziua plecarii) vant usor.

In dreapta mea, doi pescari din Brasov (foarte de treaba, ii salut!) prindeau cam in acelasi ritm, la boilies, porumb, viermusi si rama.

Concluziile?!....O balta excelenta, o iesire reusita...chiar daca "cel batran" nu s-a prezentat la apel......e timp si pentru el!

Vreau sa multumesc D-lui Oana pentru ajutorul acordat...stie dansu' despre ce e vorba. Pe mine m-a cucerit de musteriu si voi merge acolo de cate ori voi avea ocazia.

Razvan
Salvati ciortanii!!!!

Scrie răspuns