LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
prima problema ar fi numarul de lansete 4 de caciula,a2a problema distanta dintre standuri numai asta daca stau si iau in calcul atunci nu e greu sa iasa discutii ,daca mai sant si 20 de pescari(80de lansete) pe balta atunci circul e complect
daca eram patron de balta nu dadeam voie cu mai mult de 3 lansete,distanta intre standuri cel putin 100 m ,pescari de rapitori 2 luni martie-noiembrie+ decembrie daca permite vremea sau daca le dadeam voie pe tot timpul anului nu le permiteam decat o singura zona iar daca trec de acea zona imediat excluderea de pe balta pt tot anul fara discutii ,un regulament se poate face usor numai sa si vrei sa-l aplici
daca eram patron de balta nu dadeam voie cu mai mult de 3 lansete,distanta intre standuri cel putin 100 m ,pescari de rapitori 2 luni martie-noiembrie+ decembrie daca permite vremea sau daca le dadeam voie pe tot timpul anului nu le permiteam decat o singura zona iar daca trec de acea zona imediat excluderea de pe balta pt tot anul fara discutii ,un regulament se poate face usor numai sa si vrei sa-l aplici
Salutare
Salutare
Nu se poate sa fie totul perfect...eu am fost de multe ori vara trecuta la Livada si nu am fost niciodata deranjat de problemele legate de barca... Se pare ca nici pe altii nu i-a deranjat prea tare ,dupa numarul pescarilor de pe balta ,a fost loc pentru toata lumea: carasari,crapisti si lingurari .
Trebuie sa vedem imaginea de ansamblu: ati fost multumiti,ati prins ,v-ati reincarcat bateriile si nu ati dat un salar intreg pentru 1-3-6 zile ,eu sint multumit.
Cine vrea mai mult...sunt balti cu pretentii pentru fieccare....
Eu si anul acesta tot la balta aceasta o sa ma"tratez"
Cu respect sa ne vedem pe balta ...
Nu se poate sa fie totul perfect...eu am fost de multe ori vara trecuta la Livada si nu am fost niciodata deranjat de problemele legate de barca... Se pare ca nici pe altii nu i-a deranjat prea tare ,dupa numarul pescarilor de pe balta ,a fost loc pentru toata lumea: carasari,crapisti si lingurari .
Trebuie sa vedem imaginea de ansamblu: ati fost multumiti,ati prins ,v-ati reincarcat bateriile si nu ati dat un salar intreg pentru 1-3-6 zile ,eu sint multumit.
Cine vrea mai mult...sunt balti cu pretentii pentru fieccare....
Eu si anul acesta tot la balta aceasta o sa ma"tratez"
Cu respect sa ne vedem pe balta ...
Fir intins!
- Dani Hentiu
- maniac
acuma cu balizatul a-ti stricato de tot. Pai daca eu intru 5 minute sa balizez in fata mea, deranjez pe cineva? Nu vi se pare chiar civilizat sa nu arunc firele la intamplare stanga si dreapta?
daca pe cei care plantam ne numeste shubu ''agricultori'', inseamna ca nu isi permite o barcuta si nu cunoaste avantajele.\Nu intru acum in polemici aiurea, dar era o chestie de bun simt sa pot sa imi ballizez locul si sa imi recuperez baliza.
dar.........Romanica........
daca pe cei care plantam ne numeste shubu ''agricultori'', inseamna ca nu isi permite o barcuta si nu cunoaste avantajele.\Nu intru acum in polemici aiurea, dar era o chestie de bun simt sa pot sa imi ballizez locul si sa imi recuperez baliza.
dar.........Romanica........
><)))°>-------- Dani
bah hentiule.io nu am nimica cu cei care stiu sa planteze,si o fac pe balti unde intradevar este nevoie sa plantezi.pe mine ma deranjeaza astia care zic ca io nu imi permit sa imi cumpar barca si planteaza pe balta de 2 hectare.adu-ti aminte de husasau cand te-ai dus roata balta sa asezi montura la baza salciei de vizavi care era la 70 m de malul opus!si mai adu-ti aminte de cum nadeai cu cupa in doi,tu si cu parteneru tau de atunci.unu tinea de cupa si tu ziceai "acuma" ca sa ii dea drumu la cupa sa zboare bulgarele de nada.ma lasi!!!
ma repet LIVADA nu este balta unde este necesara barca ptr a desfasura activitati de carpfishing!
ma repet LIVADA nu este balta unde este necesara barca ptr a desfasura activitati de carpfishing!
- vladut mateianu
- veteran
Si eu consider ca la balti gen Livada nu ar trebui sa fie voie cu barci pe apa. Pescarul de crap modern poate baliza si nadi zona de pescuit stand pe mal , mai ales in cazul baltilor mici si fara structuri de cautat......
Balizatul, sondatul si plantatul cu barca insa isi au rostul lor, iar pe balti gen Sarulesti sunt chiar obligatorii !
Balizatul, sondatul si plantatul cu barca insa isi au rostul lor, iar pe balti gen Sarulesti sunt chiar obligatorii !
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
- ghitighiusan
- veteran
Chiar daca sunt posesor de barcuta teleghidata si barca cu vasle,sunt totusi impotriva folosirii acestora pe balti gen Livada ! Pur si simplu nu-i vad rostul !
GHITI BAITS
http://ghitibaits.ro/
http://ghitibaits.ro/
-
- member
shubu scrie:bah hentiule.io nu am nimica cu cei care stiu sa planteze,si o fac pe balti unde intradevar este nevoie sa plantezi.pe mine ma deranjeaza astia care zic ca io nu imi permit sa imi cumpar barca si planteaza pe balta de 2 hectare.adu-ti aminte de husasau cand te-ai dus roata balta sa asezi montura la baza salciei de vizavi care era la 70 m de malul opus!si mai adu-ti aminte de cum nadeai cu cupa in doi,tu si cu parteneru tau de atunci.unu tinea de cupa si tu ziceai "acuma" ca sa ii dea drumu la cupa sa zboare bulgarele de nada.ma lasi!!!
Crap daca nu prind un crap:)))
- Dani Hentiu
- maniac
da shubule! imi aduc aminte!shubu scrie:bah hentiule.io nu am nimica cu cei care stiu sa planteze,si o fac pe balti unde intradevar este nevoie sa plantezi.pe mine ma deranjeaza astia care zic ca io nu imi permit sa imi cumpar barca si planteaza pe balta de 2 hectare.adu-ti aminte de husasau cand te-ai dus roata balta sa asezi montura la baza salciei de vizavi care era la 70 m de malul opus!si mai adu-ti aminte de cum nadeai cu cupa in doi,tu si cu parteneru tau de atunci.unu tinea de cupa si tu ziceai "acuma" ca sa ii dea drumu la cupa sa zboare bulgarele de nada.ma lasi!!!
1. nadit in 2 cu cupa deoarece era f proasta si cadeau bulgarii din ea ( era nash si totusi proasta)
am ocolit balta pentru ca am vrut sa dau intr-un punct exact cu o punga solubila foarte grea ( de acolo defapt a fost si singura mea captura)
nu fa sa para rusinos nimic pentru ca nu este, iar faptul ca sunt deacord cu plantatul este o chestiune de gust, din punctul meu de vedere este un pescuit mult mai exact, care mie imi da mai multe rezultate. Felicitari totusi celor care reusesc sa faca de pe mal treaba mai buna decat plantatul, sunt pescari cu mai multa experienta pe care nu am degand sa ii combat sau cu care sa ma compar.
Si sa sti ca intrebarea mea care era strict legata de topic era infoormativa, ca sa nu car degeama 400kmm o barcuta pe care nu am voie sa o folosesc.
numai bine!
><)))°>-------- Dani