MILA 23

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

vlad_rzv
new member

Mesaj de vlad_rzv » 15 Aug 2006 08:27

aveti careva info despre zona Crisan, eu plec sambata si as vrea sa stiu cum merge treaba pe acolo, pt ca nu am mai fost in zona aceea numai la Sfantu. Va multumesc anticipat
Pescuiesti,nu pescuiesti, vremea... pescuitului trece!

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 15 Aug 2006 09:17

@ vlad_rzv - daca cauti cazare pot sa te trimit la o familie de lipoveni ( fac o mancare super, nu e cine stie cazarea dar e ieftin). Familia se numeste Trisca si are numarul de telefon 0240547090 - cum cobori din pasager o iei la stanga si mergi cam 100 m.
Referitor la pescuit ai mai multe variante :) doar e delta nu?!? Crap si somn intri pe dunarea veche si la 30-40 m se face un canal la dreapta e adanc si cu multi copaci cazuti. Stiuca ( e ceva de mers pe jos dar merita) la statia 4 - cum traversezi dunarea megi inainte de-ti sar ochii( cam 15 km) si ajungi la statia 3, o iei la dreapta si mai mergi aproape 1 km si ai sa vezi un canal pe stanga care nu spune prea multe la prima vedere...arunca o data si ai sa-mi dai dreptate.
Nu in ultimul rand pentru distractie poti sa mergi pe Iacob unde e plin de biban ( pune o rotativa de 3 si nu te plictisesti).

Sper ca ti-am fost de folos.
Da-i romanului un deget si ....ti-l bea.

dan zberg
member

Mesaj de dan zberg » 15 Aug 2006 22:53

la murighiol mie mi a luat 150 de mii parcarea pe 5 zile

Scrie răspuns