Cred ca am mai intrebat pe undeva dar nu am gasit raspunsul,exista acum acolo pe lac vre-un loc amenajat frumos sa te poti spala,sa faci un dus ?cosmin tg mures scrie:am fost saptamana trecuta miercuri am prins 2ciortani si carasei micuti anca e rece apa zicea cineva ca anainte cu 2 zilea a prins 8 ciortani unul la 2 kg
LAC BRATENI
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Din moment ce sunt casute unde sa te cazezi,ma gandesc ca sunt si ceva dusuri instalate pe langa grupurile sanitare.La sotie i-am spus cu siguranta ca sunt(asta ca sa ma insoteasca pe lac),dar din pacate,sau din fericire tot in cort am dormit.raducu scrie:Cred ca am mai intrebat pe undeva dar nu am gasit raspunsul,exista acum acolo pe lac vre-un loc amenajat frumos sa te poti spala,sa faci un dus ?cosmin tg mures scrie:am fost saptamana trecuta miercuri am prins 2ciortani si carasei micuti anca e rece apa zicea cineva ca anainte cu 2 zilea a prins 8 ciortani unul la 2 kg
Da,dar chiar si cu cortul tot trebuie sa te mai speli si eram curios daca exista ca si in alte campinguri ceva amenajat. Nu neaparat numai pt. cei din casute............multe casute din astfel de campinguri nu au baie separat,tot la gramada se merge dar sa fie si aia,nu numai toalete sa fie si dusuri. Acum pescarul modern trebuie sa faca baita nu sta cu saptamana si se spala in lac

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
cosmin tg mures
- member
da raducu sant dusuri amenajate cu apa ancalzita de la soare sant casute e si un restaurant exista pe lac wc si cosuri de gunoi dar acum nu este anca deschis restaurantul nu stiu cand al deschide dar cu siguranta cat de curand si este singurul lac din anprejur unde daca prinzi crap peste 5kg ati da un bon pe o zi de pescuitdaca al eliberezi dute linistit si daca o sa ati placa antreaba de cosmin din tg mures si hai sa bem o bere ampreuna
Exact.Anul trecut pentru crapul de 7,5 kg eliberat am pescuit 24 h gratuit.cosmin tg mures scrie:da raducu sant dusuri amenajate cu apa ancalzita de la soare sant casute e si un restaurant exista pe lac wc si cosuri de gunoi dar acum nu este anca deschis restaurantul nu stiu cand al deschide dar cu siguranta cat de curand si este singurul lac din anprejur unde daca prinzi crap peste 5kg ati da un bon pe o zi de pescuitdaca al eliberezi dute linistit si daca o sa ati placa antreaba de cosmin din tg mures si hai sa bem o bere ampreuna
Dar tu esti acolo tot timpul ? Esti "bagat" in afacere ?cosmin tg mures scrie:da raducu sant dusuri amenajate cu apa ancalzita de la soare sant casute e si un restaurant exista pe lac wc si cosuri de gunoi dar acum nu este anca deschis restaurantul nu stiu cand al deschide dar cu siguranta cat de curand si este singurul lac din anprejur unde daca prinzi crap peste 5kg ati da un bon pe o zi de pescuitdaca al eliberezi dute linistit si daca o sa ati placa antreaba de cosmin din tg mures si hai sa bem o bere ampreuna
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
cosmin tg mures
- member
-
cosmin tg mures
- member
ai dreptate am pescuit multe saptamani gratuit acolo dar pe administrator nu al deranja dupa spusele lui deoarece considera ca ai fac reclama lacului si apropo ca ;ma cunoaste lumea' pe multi ai timitea la mine la cort cand stia ca am prins sa vada capturile sa nu zica ca nu este peste an baltasi an legatura cu noul sef de acolo stai linistit ca asi revine cat de curand dar anca nu s-a legat de cine trebuie acum sambata i-am zis ;prieteneste'ca ma cunoaste de anul trecut si el ca; datorita comportamantului lor si noului regulament sant doua varriante ori nu mai vine lumea pe lac si se cearta ei antre ei orise gaseste vreun suparat care a fost batut de ei si le momeste pestele cu vreun butoi de carbit sau pesticid sau alta substanta care dauneaza vietatilor din lac si atunci o sa planga si el si noi
sa nu ma antelegi gresit nu paznicii au facut scandal ei sant niste oameni deosebiti acest mare sef a adus niste maimute ca gorile nu erau de la discoteca an noaptea aceea sa al ajute cu acei clujeni care de alfel au fost vinovati DARnu asa trebuiau pedepsiti acei oameni
daca urmaresti ce am mai scris eu de brateni o sa vezi ca am fost foarte multumit atat de lac de personal cat si de regulament si ati zic sincer ca nu am mai vaut an foarte multe locuri asa ceva de aceea am fost asa entuziasmat eu sper sa fie si anul acesta asa O sa luam legatura daca apar probleme cu patronul din germania care este un om minunat si cu siguranta va face ca noi pescarii sa fim multumiti lucru urmarit de el de atatia ani;ASA A ZIS EL AN VIZITELE CARE LE FACEA PE LAC si eu cred ca pe acest cumnat a lui l-a pus interimar pana se antoarce vechiul administrator
sa nu ma antelegi gresit nu paznicii au facut scandal ei sant niste oameni deosebiti acest mare sef a adus niste maimute ca gorile nu erau de la discoteca an noaptea aceea sa al ajute cu acei clujeni care de alfel au fost vinovati DARnu asa trebuiau pedepsiti acei oameni
daca urmaresti ce am mai scris eu de brateni o sa vezi ca am fost foarte multumit atat de lac de personal cat si de regulament si ati zic sincer ca nu am mai vaut an foarte multe locuri asa ceva de aceea am fost asa entuziasmat eu sper sa fie si anul acesta asa O sa luam legatura daca apar probleme cu patronul din germania care este un om minunat si cu siguranta va face ca noi pescarii sa fim multumiti lucru urmarit de el de atatia ani;ASA A ZIS EL AN VIZITELE CARE LE FACEA PE LAC si eu cred ca pe acest cumnat a lui l-a pus interimar pana se antoarce vechiul administrator
Au gresit,trebuiau confiscati pestii si pescarii trimisi acasa. Daca nu vroiau,politia nu maimutele cu le-ai spus tu si le mai dadea si o amenda. Eu nu am scule grozave cum ai spus ca aveau baietii aia,dar oricum ar fi sunt sculele mele si pentru mine sunt valoroase. Daca imi rupeau mie betele cred ca faceam puscarie ce iesea acolo..........dar oricum eu nu incalc regulile niciodata. Daca asa vrea omul in curtea lui ori accept si respect ce vrea,ori imi caut alt lac.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA