LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
O partida destul de reusita, dar foarte multe ratari inexplicabile din punctul meu de vedere. Ratarile au fost pe toate "fronturile" si voi incepe sa incerc sa realizez unde am gresit si ce s-a intamplat.
Trebuie sa precizez ca sunt un cteno (amur) de 7,8kg cu care nu am facut poze si deasemenea un somn de 6,2Kg (prins la boilies de 26mm). Restul pestilor de sub 5kg care au fost destul de multi nu au intrat in atentia mea.
Iata cateva poze cu 3 din crapii mai mari prinsi la Livada: in ordine 14.30kg, 8.20Kg, 9.30Kg.

Du-te Dica du-te!!!
Trebuie sa precizez ca sunt un cteno (amur) de 7,8kg cu care nu am facut poze si deasemenea un somn de 6,2Kg (prins la boilies de 26mm). Restul pestilor de sub 5kg care au fost destul de multi nu au intrat in atentia mea.
Iata cateva poze cu 3 din crapii mai mari prinsi la Livada: in ordine 14.30kg, 8.20Kg, 9.30Kg.

Du-te Dica du-te!!!
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
florioro .......in legatura cu rateurile pe care le-ai avut , eu cred ca au fost amuri ( ten ) si eu am patit acelasi lucru si la fel si marius kempes , am avut foarte multe rateuri si sigur a fost tenul sau fitofagi care manca putin diferit si ne dau bataie de cap . trebe pusa momeala cat mai aproape de carlig sau chiar pe carlig .felicitari pentru capturi baieti !!!!!!!
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Este posibil sa fi fost de la cteni(amuri) chiar sunt foarte multi acolo din cate am observat. Dar sunt cativa pesti pe care i-am adus pana aproape de mal si s-au dezgatat.dan-h scrie:florioro .......in legatura cu rateurile pe care le-ai avut , eu cred ca au fost amuri ( ten ) si eu am patit acelasi lucru si la fel si marius kempes , am avut foarte multe rateuri si sigur a fost tenul sau fitofagi care manca putin diferit si ne dau bataie de cap . trebe pusa momeala cat mai aproape de carlig sau chiar pe carlig .felicitari pentru capturi baieti !!!!!!!
Din pacate ziua ne-au "omorat" pestii mici de pana in 4-5kg. Nu am stiut ce sa fac sa scap de ei sa am sanse de ceva mai mare. Inclusiv la boiliesuri de 26 mm am prins peste mic pe parcursul zilei. Am avut "noroc" ca noaptea nu am avut parte de nebuneala.
Oricum o partida destul de reusita si ma voi intoarce cu siguranta pe acest lac cu potential foarte mare.
@flycarp
Eu am plecat duminica la pranz, nu am mai stat sa il vad pe "Dica" in actiune si duminica.
Ati mai luat ceva duminica? Stiu ca ati luat un crap de 16,50kg chiar dupa ce ati ajuns sambata. Care a fost rezultatul partidei?
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro