LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- mario_kempes10
- senior member
acuma am venit de la Livada , a fost super frumos , paznicii de pe balta ma impresioneaza de fiecare data cand merg , sunt niste oameni asa de deosebiti si de primitori cum nu am mai cunoscut niciodata si nu cred ca mai exista astfel de oameni pe nici o balta . cu pestii a fost mai greu , s-a prins destul de putin pe balta eu nu am prins decat unul de 4 kg.nu a mancat decat foarte greu dar la ora 14 cand am plecat de pe balta meseriasii au inceput sa prinda crap .au inceput cu unul de 13,200 .felicitari lui Dica (Bogdan)si prietenului sau , sunt buni ce sa mai zic ......si pe langa asta si prietenosi si dispusi sa invete si pescarii amatori ca mine . Livada e o balta super si cu oameni deosebiti merita orice sacrificiu o partida de pescuit acolo .
Ultima oară modificat 20 Iun 2008 20:06 de către dan-h, modificat 1 dată în total.
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
- mario_kempes10
- senior member
Abia astept Dane.Sa stii ca stau ca pe jar.
Oricum Livada mi-a ramas la suflet pentru totdeauna, atat pentru ce potential are balta dar si pentru oamenii deosebiti de acolo , incepand cu Dl.Dinu, paznicii dar si pescarii pe care i-am cunoscut pe aceasta balta.
Astept cu nerabdare sa ne intilnim din nou pe Livada.

Oricum Livada mi-a ramas la suflet pentru totdeauna, atat pentru ce potential are balta dar si pentru oamenii deosebiti de acolo , incepand cu Dl.Dinu, paznicii dar si pescarii pe care i-am cunoscut pe aceasta balta.
Astept cu nerabdare sa ne intilnim din nou pe Livada.
Sal! Am fost si noi de joi seara pana duminica dimineata. In afara de amabilitatea paznicilor, nimic special, am prins schimbarea asta brusca de temperatura si ne-au innebunit ciortanii pana in 4 kile. Cred ca am gresit si in strategia de nadire, colegul a "scapat" 2 kile de canepa, niste porumb verde si ceva pellete in galeata cu bile...
Am avut o singura bucata mare in carlig, in prima noapte, dar dupa un drill de 20-25 min, m-am pomenit cu textilul heavy-skin retezat parca cu briciul, la 15 cm de carlig. Probabil vreo scoica...
Partea buna e ca am reusit sa scanam partea din fata, catre dig, cu sonarul ala istet si cam stim cum stam cu fundul apei in zona de vizavi de frigiderul paznicilor. Sunt doua fasii tari, longitudinale, promitatoare pentru alte iesiri.
Oricum, pana nu se mai racoreste, eu nu mai merg, ne-am si insolat, iar lipsa vreunui arbore cat vezi cu ochii ma cam deprima
Am avut o singura bucata mare in carlig, in prima noapte, dar dupa un drill de 20-25 min, m-am pomenit cu textilul heavy-skin retezat parca cu briciul, la 15 cm de carlig. Probabil vreo scoica...
Partea buna e ca am reusit sa scanam partea din fata, catre dig, cu sonarul ala istet si cam stim cum stam cu fundul apei in zona de vizavi de frigiderul paznicilor. Sunt doua fasii tari, longitudinale, promitatoare pentru alte iesiri.
Oricum, pana nu se mai racoreste, eu nu mai merg, ne-am si insolat, iar lipsa vreunui arbore cat vezi cu ochii ma cam deprima
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
Hello !
Am fost si eu 3 zile pe Livada, am avut o partida excelenta.
Cam astea au fost rezultatele:
CTENO 8 KG:

CRAP 9,5 KG:

CTENO 11,5 KG:

CRAP 6 KG:

CRAP 13,5 KG:

CTENO 11,5 KG:

CRAP 14 KG:

CRAP 12,5 KG:

Si mai maruntei..
CTENO 4,5 KG:

CTENO 3 KG:

CTENO 4 KG:

CTENO 3 KG:

CTENO 3,5 KG:

CRAP 4 KG:

Au mai fost inca aprox. 15-20 de bucati intre 3-4 kg care i-am eliberat instant fara poza...
Ce sa zic, este un lac de vis.
Am fost si eu 3 zile pe Livada, am avut o partida excelenta.
Cam astea au fost rezultatele:
CTENO 8 KG:

CRAP 9,5 KG:

CTENO 11,5 KG:

CRAP 6 KG:

CRAP 13,5 KG:

CTENO 11,5 KG:

CRAP 14 KG:

CRAP 12,5 KG:

Si mai maruntei..
CTENO 4,5 KG:

CTENO 3 KG:

CTENO 4 KG:

CTENO 3 KG:

CTENO 3,5 KG:

CRAP 4 KG:

Au mai fost inca aprox. 15-20 de bucati intre 3-4 kg care i-am eliberat instant fara poza...
Ce sa zic, este un lac de vis.
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-