lacul brateni

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
raducu
senior member

Mesaj de raducu » 15 Apr 2007 15:33

Pai s-a momit la greu cu navomodelele. Cred ca una sau doua saptamani e gata cu lacul. :-(
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 15 Apr 2007 16:01

voicua scrie:Ultimele vesti de pe Brateni:6 carasi prinsi de un prieten la bob de porumb pe fir de par,in perioada de vineri ora 18 pana sambata la ora 19.Ceva s-a intamplat cu acest lac.Din spusele acestuia cica s-ar fi momit in exces de catre unii pescari cu boabe de porumb uscat,drept urmare momitul pe lac a fost interzis cu desavarsire...masura de altfel binevenita. :bere:
Tu vrei sa spui ca nu poti momi cu cobra, racheta sau lopata sau catapulta? Simcer daca e asa cred ca e o aberatie, ce pescuit mai e ala fara nadit? Sa nu nadesti cu barcuta e OK, dar sa nu nadesti deloc nu mai e pescuit la crap?
Carpfishing... A way of life!

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 15 Apr 2007 16:26

Prietene Mike,ma gandesc ca daca se momeste cu racheta ,catapulta , prastia,cobra sau momitorul nu cred ca se leaga nimeni de tine...
Ultima oară modificat 27 Iun 2013 19:05 de către voicua, modificat 1 dată în total.

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 15 Apr 2007 16:41

Din cum te-ai exprimat asta am inteles eu. Si eu sunt deacord cu inmterzicerea navomodelelor de momit. Iar sa arunci intr-un lac saci de seminte nepreparate mi se pare cel putin o barbarie. Asa ceva poate face doar un pescar pe care nu-l intereseaza ce se intampla cu pestele dupa ce mananca nada si il intereseaza doar sa bage cat mai mult la porbagaj.
Carpfishing... A way of life!

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 15 Apr 2007 18:19

Cred ca pe langa faptul ca i-au saturat,i-au adunat si in mijlocul lacului unde e mai greu de lansat,pot sa spun chiar imposibil fara tehnica moderna.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 15 Apr 2007 18:33

Ce sa se intample prieteni cu lacul asta?
Mai lipsesc hidrobicicletele si facem un lac de agrement. M-am cam saturat de acest lac. Plin de fraieri care nici nu stiu sa pescuiasca, dar stiu ca au un cd cu manele si ar manca un gratar , ar bea si o bericica.
Cum dracu sa prinzi crap cand este aglomeratie ca in autobuz, galagie si se pescuieste fara nici o logica. Eu unul pescuiesc pe acest lac de 3 ani cu rezultate foarte bune si sincer cred ca nu o sa mai calc prea curand pe acolo.
De cand am vazut acest topic am fost sigur ca asta se v-a intampla.
Anii trecuti nu a existat iesire sa nu prind cativa crapi , anul acesta am ajuns la performanta sa nu am decat 2 trasaturi anemice in trei iesiri (fiecare a cate 36 ore).
Va las pe voi sa prindeti toti crapii din Brateni, eu unul deja mi-am facut rezervare pe unul din lacurile respectabile chiar daca trebuie sa fac 400 Km pentru a pescui civilizat si nestresat de vreun fraier care arunca cum il taie capul.
Sa ne mai tineti la curent ce mai faceti voi si cum va mai simtiti pentru ca vad ca asta a devenit acet topic.

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 15 Apr 2007 18:40

A fost prevazut acest lucru inca de cand cu schimbarea fostului administrator.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 15 Apr 2007 19:14

Nu are nici o legatura schimbarea administratorului cu lacul de agrement.
Acum este administrator chiar fratele patronului.
Problema cea mai mare este ca 90 % din cei care "ocupa" locurile de pescuit nu au habar de asa ceva. S-a dus zvonul ca se prind pesti pe Brateni si imediat tot Clujul si Muresul s-a mutat acolo cu catel cu purcel si hai sa prindem si noi crap ca doar nu este asa de greu?
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar credeti-ma ca am vazut niste "specimene" de nici nu mi-a trebuit sa mai pescuiesc, am ras cu lacrimi (si de situatie si de nervi).
Vineri dupaamiaza am ajuns pe balta pe la ora 17 si nu am gasit nici un loc. Pana la urma am gasit niste pescari care am aflat ca nu stau pe noapte la pescuit si am asteptat in spatele lor pana pe la ora 19,30 sa plece sa ne instalam eu si cu prietenul meu. Ne-am instalat , am nadit, am aruncat betele si ne-am asezat pe scaune in asteptare. Pe la ora 23,00 in stanga noastra a venit un "meserias" sa se instaleze. I-am atras atentia ca nu are cum sa arunce din acea zona pentru ca aveam noi lansete in apa. Am primit urmatorul raspuns :" dar mie aici imi place sa pescuiesc". Dupa o cearta scurta am castigat acest mic razboi.
Dimineata s-a gandit "meseriasul" sa-si arunce betele din nou si a reusit performanta de a lansa peste 4(patru) bete ale noastre.
Nu mai continui ca iar ma apuca dracii si cred ca o sa incep sa vb mai neortodox.
Brateniul a devenit un BALCI

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 15 Apr 2007 19:15

raducu scrie:A fost prevazut acest lucru inca de cand cu schimbarea fostului administrator.
Ai dreptate Raducu,odata cu schimbarea administratorului s-au schimbat multe reguli pe lac.Dar ,,speranta moare ultima".Avand in vedere ca este patronat de aceasi persoana ma gandesc ca lacul isi va reveni la adevaratul potential.
Florine,nu ne spui si noua unde ti-ai facut rezervarea ?(trimite un MP daca consideri ca nu este indicat sa deconspiri locatia lacului) :bere:
Ultima oară modificat 26 Noi 2013 21:59 de către voicua, modificat 1 dată în total.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 15 Apr 2007 19:18

Nu este nici un secret.
Am facut rezervarea la Peris si prin amabilitatea domnului Albastroiu sper sa am parte de cel mai frumos pescuit de pana acum.

Scrie răspuns