BOILIES PE DUNARE

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 02 Noi 2006 18:48

Razvan,poti,te rog,sa detaliezi putin articolul scris de Leon in legatura cu pescuitul facut pe Dunare?Ma refer la aspecte tehnice,adica cat a nadit,cum era viteza si adancimea apei,monturi folosite si cat a durat partida,asta bineinteles daca lea scris in articol.Multumesc!
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 02 Noi 2006 20:52

asta cu cub de mamaliga am vazut-o si eu la localnici de pe malul dunarii vb de bazias ---> orsova se pare ca asta e boiles romanesc

cu ce boiles ai dat pe dunare razvane pe bune eu vreau sa incerc chiar imi doresc sa vad un crap cu bila in bot si carligul in buza de jos

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 02 Noi 2006 21:50

Aceasta discutie poate continua la nesfarsit,Vlad Pavlovici are dreptate si pot sa va dau exemplu,pescuiesc pe niste locuri la Dunare bine cunoscute si pescuiesc de fiecare data numai pe ele,intre Galati si Isaccea sunt cateva locuri extraordinare ptr. crap,intr-un asemenea loc este un vapor german scufundat din primul razboi mondial,va dati seama ce loc s-a format acolo,sunt cioate,apa sapa un cuptor intre nava si fundul apei,nu se poate pescui la plase ca se agata( doar la curent electric)este adincime de maxim 7m,loc extraordinar si tine si mult crap,am fost la o partida pe acest loc cu niste amici care pescuiesc exclusiv la boilis ,au avut capturi rare dar nici unul sub 5 kg ( la Dunare un crap de 5 kg este nervos tare ) eu am pescuit cu cub de mamaliga cum spune wilddanube si chiar cat cutia de chibrituri ca marime si am pescuit si la boilis,cei mai multi mi-au intrat la cub dar va spun ca daca aprofundezi la boilis cred ca poti avea rezultate bune.

lipoveanu
senior member

Mesaj de lipoveanu » 05 Noi 2006 11:08

cred ca dau pe dunare de vreunu si-l vad ca da cu boiles i-i tai cauciucurile... stricati si dunarea cum a-ti stricat toate baltile....
..aruncati tone de momeala de numai a crapi nu mai arata saracii....
...cand te poti duce frumos cu o mamaliga pe care nu dai mai mult de 15.000lei si i-ti ajunge 2 zile si prinzi cele mai frumoase exemplare ce ciortan 1-5kg care arata si se comporta ca un crap....
anul asta o sa fie mult peste pe Dunare .... dar si multa apa deasupra ....
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ser_id=673

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 05 Noi 2006 19:52

lipoveanu scrie:cred ca dau pe dunare de vreunu si-l vad ca da cu boiles i-i tai cauciucurile... stricati si dunarea cum a-ti stricat toate baltile....
..aruncati tone de momeala de numai a crapi nu mai arata saracii....
...cand te poti duce frumos cu o mamaliga pe care nu dai mai mult de 15.000lei si i-ti ajunge 2 zile si prinzi cele mai frumoase exemplare ce ciortan 1-5kg care arata si se comporta ca un crap....
parerile astea negative si de prost gust cu amenintari etc etc tinele pt tine , fiecare da cu ce vrea pe dunare iar majoritatea de pescari pe acest forum merg sa prinda crapi , nu ciortani ;-)

lipoveanu
senior member

Mesaj de lipoveanu » 05 Noi 2006 19:59

...iar te bagi in seama cu shmekerii... ???

apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 05 Noi 2006 22:04

sa sti ca am avut partide pe dunare zona murighiol in care am nadit mixt cu boabe cu boiles si cu mamaliga.singurele capturi au fost la mamaliga.dar am prieteni care pescuind pe crisan au luat numai la boiles nadind la fel ca mine. asa ca eu cred ca ,conteaza si apa f. mult

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 06 Noi 2006 15:33

Hai sa traiesti lipovene :lol: da' nu ai fata deloc de lipovean in schimb imi place galeria ta de pe rapitori ;-) lasa-l pe razvan ca el este copil in ale pescuitului mai bine spune-mi cum ti-ai facut cortul ala de pe masina ca este super :-?
Spune-mi si mie prin ce locuri pescuiesti in zona asta de la Tulcea la vale ( sau daca pescuiesti pe aici) ca am si eu niste amici .... :shock: poate facem un pescuit ( comando ) ;-)

lipoveanu
senior member

Mesaj de lipoveanu » 06 Noi 2006 19:25

nu vin in zona ta ca-mi tai cauciucurile la masina.... :lol:
...... plec la noapte ...prin locurile mele... mi-am turnat niste plumb in cutii de ness din alea mari....( 9kg/buc) il frig bine pe mijlocul dunarii... de cand cu seceta asta.... copacii si butuci au ramas pe mal...!!

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 06 Noi 2006 20:24

@lipoveanu
frumoase poze :-( ..................

Scrie răspuns