LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Am fost in weekend vreo 4 echipe imprastiati pe toate zonele baltii folosind diverse stategii si nada si la nimeni ninic.
Bile bune si scumpe sigur au fost. Balta o cam cunosc Dar daca ii dai atata porumb uscat cat are nevoie ca sa il digere sa ii mai incapa in gura si o bila 2?
Bile bune si scumpe sigur au fost. Balta o cam cunosc Dar daca ii dai atata porumb uscat cat are nevoie ca sa il digere sa ii mai incapa in gura si o bila 2?
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team
Xtreme Carp Team
@marcosar
Nici eu nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar uite la ce bile am pescuit:
-eu si colegul flaviu la bilele pe care le facem de 4 ani si am prins pe orice balta am pescuit(au prins si cei la care le-am dat)
-dane a pescuit cu bile de la dudi(deci bile bune)
-nicu a pescuit cu bile codimentate de la baietii de la uniqbaits
Pestii ce iam prins (4 crapi la 1,5-2 kg si un ten de 5 kg )aveau burtile asa de mari de parca erau umflati cu pompa(si nea petre a ras cand a vazut)si tare ca piatra.
Numai bine
Nici eu nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar uite la ce bile am pescuit:
-eu si colegul flaviu la bilele pe care le facem de 4 ani si am prins pe orice balta am pescuit(au prins si cei la care le-am dat)
-dane a pescuit cu bile de la dudi(deci bile bune)
-nicu a pescuit cu bile codimentate de la baietii de la uniqbaits
Pestii ce iam prins (4 crapi la 1,5-2 kg si un ten de 5 kg )aveau burtile asa de mari de parca erau umflati cu pompa(si nea petre a ras cand a vazut)si tare ca piatra.
Numai bine
- mario_kempes10
- senior member
Radu73 nici o partida nu seamana cu alta dar cand crapul e satul sau nu vrea sa manance poti sa_i dai orice si tot nu prinzi poate mai repede intra pe porumb in aceasta situatie;probabil ca si administratorul trebuia sa faca cunoscut faptul ca se furajeaza pestele. numa bine si La multi ani d_lui Dinu
-
- senior member
pai...eu puteam sa anunt ca se furajeaza,iar pescarii se pot informa in prealabil daca se furajeaza...nimic nu e obligatoriu...voluntar.
Sunt convins ca sunt si pescari care ar dori ca pestii care au avut 21 kg acum doi ani sa aiba 25kg la anul...hmmm,sa nu le dam de mancare dar sa creasca...ar fi superrrr........dar nu se poate.
Iar un sfat pt. cei care nu au pescuit pe Livada dar polemizeaza pe aici,ar fi sa se mute pe alt topic.
Sunt convins ca sunt si pescari care ar dori ca pestii care au avut 21 kg acum doi ani sa aiba 25kg la anul...hmmm,sa nu le dam de mancare dar sa creasca...ar fi superrrr........dar nu se poate.
Iar un sfat pt. cei care nu au pescuit pe Livada dar polemizeaza pe aici,ar fi sa se mute pe alt topic.
-
- senior member
- mario_kempes10
- senior member
-
- senior member
mie chiar imi pare rau cand vin unii pescari de departe,sacrifica timp si bani fara sa prinda,dar categoric nu vreau sa pagubesc pe nimeni de 1oo lei pentru trei zile de pescuit.
Am fost in perioada 28 sept-5oct in Delta la pescuit,bratul Chilia-Periprava...vreau sa va spun ca pana am ajuns crapul sa prins la greu,eu am prins un ciortan de 800gr si am scapat un over10 si nu ma intrebati cu ce am pescuit nu prea e cu ce sa nu fi pescuit....inclusiv bile de la Dudi...probabil la furajat cineva:):)
Capitolul cheltuieli......aprox 2500 lei/pers(benzina,cazare,mancare,nada...fara alte extra-uri) dar asa e la pescuit...zic eu.
Am fost in perioada 28 sept-5oct in Delta la pescuit,bratul Chilia-Periprava...vreau sa va spun ca pana am ajuns crapul sa prins la greu,eu am prins un ciortan de 800gr si am scapat un over10 si nu ma intrebati cu ce am pescuit nu prea e cu ce sa nu fi pescuit....inclusiv bile de la Dudi...probabil la furajat cineva:):)
Capitolul cheltuieli......aprox 2500 lei/pers(benzina,cazare,mancare,nada...fara alte extra-uri) dar asa e la pescuit...zic eu.