Balti din Timis
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Pop-Coman
- veteran
Balti din Timis
Cei care cunosc aceste balti,va puteti da putin cu parerea ?ce suprafete ?tin crap ?si ce adancimi au baltile respective? Carpinis,Jimbolia,Uivar,Otelec,Cruceni,Sannicolau Mare,Ghilad,Bacova,care alaturi de baltile din Lugoj si Surduc,pe care le cunosc le avem in acest an la pescuit,pe permis.
- Vlasin Florin
- maniac
- Cucu Ionel
- senior member
Dane,ai Jimbolia pe permis?Vezi ca-i teapa,au luat baltile,ca-s 4, de 2 ani consiliul local,cazul vezi c-a aparut si prin una din cele doua reviste.Se judeca cu filiala ptr.pestele din ele,dar aceasta n-are sorti de izbanda. Ghilad si Bacova?De prima nici n-am auzit a fi,am un coleg de acolo si nu mi-a zis c-ar fi balta la el,iar Bacova-i privatizata de mult,acum 2 ani am fost acolo si-am platit 15 RON degeaba.Balta-i frumoasa dar pestele rar.Potcoava de la Cruceni este braconata la greu si ia rest,vorba lui Florin,praf-mici si crap putin!
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
Re: Balti din Timis
Surducul nu se mai plăteşte separat ? E în cei 800.000 ?Dan Pop-Coman scrie:Cei care cunosc aceste balti,va puteti da putin cu parerea ?ce suprafete ?tin crap ?si ce adancimi au baltile respective? Carpinis,Jimbolia,Uivar,Otelec,Cruceni,Sannicolau Mare,Ghilad,Bacova,care alaturi de baltile din Lugoj si Surduc,pe care le cunosc le avem in acest an la pescuit,pe permis.
- Dan Pop-Coman
- veteran
Luni sau marti o sa avem Banatul si la Lugoj
620.000 cu tot cu Surduc,Timis,Bega,Mures si baltile mentionate,reducere pt. pensionari elevi si studenti.Florine,nu trebue subestimata nici o balta.Eu pe cea mai mica balta din oras unde toata lumea imi zicea ca crapii s-au plasuit am obtinut la comun recordul personal.Eu iubesc baltile salbatile pe care nu pescue nimeni.
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Vlasin Florin
- maniac
[.Florine,nu trebue subestimata nici o balta.Eu pe cea mai mica balta din oras unde toata lumea imi zicea ca crapii s-au plasuit am obtinut la comun recordul personal.Eu iubesc baltile salbatile pe care nu pescue nimeni.[/quote]
si eu dane,dar cind stiu ce se intimpla pe unele balti imi vine sa ma las,ce sa astept de la o balta care acum 3 ani a fost golita.........speranta cred ca va veni de la lacurile mari-surduc,varadia,ianova,jimbolia,poate pischia,restul sincer sint pierdere de timp,eu si gabi mergem pe balti de la 15 ha in sus,in astea mai mici nu mai am incredere,ce e azi inauntru,miine nu se stie
si eu dane,dar cind stiu ce se intimpla pe unele balti imi vine sa ma las,ce sa astept de la o balta care acum 3 ani a fost golita.........speranta cred ca va veni de la lacurile mari-surduc,varadia,ianova,jimbolia,poate pischia,restul sincer sint pierdere de timp,eu si gabi mergem pe balti de la 15 ha in sus,in astea mai mici nu mai am incredere,ce e azi inauntru,miine nu se stie