Fire pentru forfac
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
De cand am descoperit the Score, e singurul lead core pe care il folosesc. Folosesc doar varianta de 60 lb. dar nu pentru rezistenta. ci pentru greutate. are cel mai greu miez de plumb pe care l-am vazut. in plus, tesatura pare "siliconata" (probabil din cauza finetii).
nu fiti descurajati de culoare. in momentul in care e introdus in apa se camufleaza perfect.
nu e cel mai ieftin leadcore din lume, dar in opinia mea e cel mai bun
nu fiti descurajati de culoare. in momentul in care e introdus in apa se camufleaza perfect.
Atunci sa inteleg ca folosesti Score Gold???parca ala e de 60 de lb.si care culoare,camou,sau silt??fiind asa de greu,nu te dezavantajeaza la aruncare??Paul_sv scrie:De cand am descoperit the Score, e singurul lead core pe care il folosesc. Folosesc doar varianta de 60 lb. dar nu pentru rezistenta. ci pentru greutate. are cel mai greu miez de plumb pe care l-am vazut. in plus, tesatura pare "siliconata" (probabil din cauza finetii).
salutare
pana anul trecut am folosit kryston folosesc si acum dar la sfarsitul anului trecut aici ma refer la perioada sept-okt am incercat korda hybrid soft ul si super naturalul.vreau sa spun ca m au surprins placut si m au si convins am avut capturi mari pe o balta foarte dificila.opt trasaturi cinci prinse 4 pe prousele de la korda unul pe kryston silkworm.adevarul e ca silkwormul l am folosit in ultimele doua zile ale mele si aici ma refer la o partida de 12 zile.dar silkwormul il stiam deja stiam de ce e in stare daca pot sa spun asta.