Arome din bucatarie folosite la prepararea porumbului?

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Avatar utilizator
magicianu
junior member
Mesaje: 34
Membru din: 12 Iun 2009 08:48
Localitate: Timisoara

Arome din bucatarie folosite la prepararea porumbului?

Mesaj de magicianu » 12 Feb 2010 16:27

Salutare,

Ce arome care se gasesc in consumul alimentar(bucatarie) le-ati folosit la
preparerea porumbului atat pt carlig cat si ca nada si s-au soldat cu
rezultate bune in pescuitul la crap?

Mersi

filica
veteran
Mesaje: 580
Membru din: 25 Ian 2009 00:53

Mesaj de filica » 12 Feb 2010 20:00

zahar,sare de mare,miere,esenta de capsuni,praf de curry,esenta de anason,sos de soya,,,.........

Avatar utilizator
Vali Vesa
maniac
Mesaje: 1071
Membru din: 20 Ian 2005 16:02
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Vali Vesa » 12 Feb 2010 21:34

usturoi...
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

krapu78
new member
Mesaje: 7
Membru din: 09 Mar 2010 20:58
Localitate: trento(it)

Mesaj de krapu78 » 13 Mar 2010 15:33

usturoiul.... da rezultate bune mai ales pentru amur. eu personal am avut rezultate f. bune ;-) , vanilie
mai bine o zi naspa la pescuit decat o zi buna la munca

octopussy78
member
Mesaje: 151
Membru din: 21 Sep 2009 09:54
Localitate: Craiova

Mesaj de octopussy78 » 31 Mar 2010 19:40

PIPER,BOIA IUTE

Scrie răspuns