LIVADA , BIHOR

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
dariusiacob
member
Mesaje: 206
Membru din: 26 Ian 2009 21:35
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de dariusiacob » 20 Mar 2012 18:12

[quote="mija ionut lucian"]Domnilor pescari De Livada,nu am stiut ca glumele sunt interzise pe ac forum!Saptamina trecuta am vazut lacul si sincer,arata ca o piscina ptr ca e foarte scazut nivelul apei!Cit despre aruncatul cu kakao,imi pare rau ca uni se amesteca doar cind nu au ce face!Dar cel mai mult regret atitudinea slugarnica Ce s-a realizat in ultimii ani la Livada?Cum s-a amenajat drumul si standurile de pescuit?
Nu vei gasi o postare de-a mea(sau de la altii)prin care sa afirm ce bun e drumul,ce curate-s malurile si buzile sau ce mirific e decorul pe Livada :,- la fel cum nu apreciez nici lipsa de eleganta din unele postari-chiar si 'profu'mai sare limitele uneori.De aici si pana a-ti face unic scop denigrarea unora care INVESTESC banii lor sau care apreciaza Livada,asa cum este(pescarii,angajatii si...patronu' :!: )e o cale lunga...mai ales ca unii nici nu au calcat in viata lor p'acolo :oops: .Nu vreau sa lungesc povestea,dar nici nu mai vreau sa ma fac a nu observa ca de vreo 2 ani buni unii se lamenteaza ca Livada nu mai e ce a fost,in timp ce altii posteaza poze cu recorduri personale,+20etc :!: Cunosc insa vre'o 30 de pescari(dinCluj)si sunt convins ca sunt mult mai multi, care ard de nerabdare sa ajunga iar acolo :idea:

radu73
junior member
Mesaje: 52
Membru din: 15 Sep 2010 10:56

Mesaj de radu73 » 21 Mar 2012 19:15

Si pana la urma poate sa spuna ceva concret despre balta?Daca sa scos sau nu peste mare?Daca este sau nu balta scazuta?
Numai bine

Avatar utilizator
M@tr|X|
veteran
Mesaje: 790
Membru din: 13 Dec 2005 16:53
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

Mesaj de M@tr|X| » 23 Mar 2012 16:27

Nu va mai tot contraziceti si certati pe niste zvonuri, presupuneri si barfe bazate pe invidie si rautate...
In fiecare an sunt aceleasi povesti cum ca s-au scos pestii, s-au vandut, s-au furat, etc si de fiecare data s-au dovedit a fi doar niste fictiuni.
In luna mai sunt o saptamana pe Livada deci ramane de vazut cat de adevarate sunt barfele.
Legat de apa din lac ieri am discutat cu 'nea Petre care mi-a spus ca lacul este plin, atata doar ca nu este supraplin ca in alti ani, de nu puteai intra cu masina pe partea cu filigoria.

Si acum...stimabile domn "mija ionut lucian" vad ca arunci asa cu usurinta cuvinte gen "nedreptate, minciuna, inselaciune, vanzatori de vise, atitudini slugarnice si constiinte secate". Vorbesti de "pescarii de alta data" si "demnitatea umana" doar asa...sa fie cat mai multe litere in mesajul postat.
Da-mi voie sa iti aduc aminte ca "pescarii de alta data" pescuiau pe rauri si lacuri salbatice neamenajate, unde nu erau: toalete, cabanute, dusuri, paturi, standuri de pescuit, barci teleghidate si drumuri asfaltate pana in fata standului. Iar daca nu prindeau pesti nu incepeau sa se maimutareasca pe forumuri plangandu-se ca balta nu are peste, si ca patronii isi bat joc de ei cerandu-le prea multi bani pentru nimic.
NU, nu faceau asta...in cel mai rau caz se intorceau intr-o alta zi sa mai incerce odata, sa dea cu alta momeala, sau sa pescuiasca in alt loc, iar daca prindea macar un peste se intorcea acasa fericit ca a reusit sa prinda ceva.
Eu fac "meseria" asta de mic copil, am crescut intre pescari de la care am invatat (furat) cat am putut dar cel mai de valoare lucru care l-am invatat este "sa ma adaptez in functie de conditiile oferite".
Sunt curios..dumneata inainte de a merge pe o balta necunoscuta te interesezi daca are: toaleta, dusuri, wc-uri, ponton, drum asfaltat si standuri bine definite??? sau incerci sa aflii ce pesti sunt, cu ce merge mai bine, care ar fi locurile "fierbinti" si bineinteles taxa.
La cat de pretentiosi am ajuns azi maine facem scandal ca lacul nu are gresie pe fund.

Stii oare de ce nu s-au facut aceste "upgrade-uri" pe Livada? Te-ai gandit oare ca poate exista o explicatie valabila? Ei bine iti spun eu ca exista, probabil dl. Dinu are sa iti explice, dar dupa cum ai pus problema... ma indoiesc.

Fire intinse si numai bine.
Razvan Grindean
- carp addicted-

dariusiacob
member
Mesaje: 206
Membru din: 26 Ian 2009 21:35
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de dariusiacob » 23 Mar 2012 16:50

..... :oops: :lol: :shock: ...ai cam spus tot ce trebuia..sa vedem cati o sa si-nteleaga...

Avatar utilizator
Albert
senior member
Mesaje: 447
Membru din: 02 Mar 2005 15:53

Mesaj de Albert » 23 Mar 2012 17:31

M@tr|X| scrie: La cat de pretentiosi am ajuns azi maine facem scandal ca lacul nu are gresie pe fund.
:lol: :lol: :lol: Ge-ni-al!! :lol: :lol: :lol:

dariusiacob
member
Mesaje: 206
Membru din: 26 Ian 2009 21:35
Localitate: Cluj-Napoca

Mesaj de dariusiacob » 23 Mar 2012 23:01

,,Legat de apa din lac ieri am discutat cu 'nea Petre care mi-a spus ca lacul este plin, atata doar ca nu este supraplin ca in alti ani, de nu puteai intra cu masina pe partea cu filigoria. ''

Nu e bine de amintit despre diferenta de nivel fata de alti ani ca acu se mai trezeste careva specialist sa-si dea seama ca e data de....lipsa pestilor din lac :mrgreen: si nu de lipsa precipitatiilor :roll:

mija ionut lucian
junior member
Mesaje: 67
Membru din: 04 Iul 2009 19:30
Localitate: cluj-napoca

Mesaj de mija ionut lucian » 24 Mar 2012 07:29

Felicitari domnule Matrix,esti un adevarat supravietuitor!Nu vreau sa mai comentez nimic,dar vreau sa mentionez,ptr cultura voastra generala urmatoarele:am pescuit pe Livada din 2006 si am avut mari satisfactii,am apreciat f mult locatia,dar m-au dezamagit cei care o administreaza!Si inca un singur lucru,Matrix,nu ma deranjeaza absolut nimic din ce ai enumerat tu,da-ti jos ochelarii si priveste putin peste granita!Acolo pescuitul este un sport respectat,fara ca pescarii sa se impauneze!LIVADA E UN LOC SUPERB,DAR DIN PACATE E DOAR O AFACERE!Astept pozele din mai si apoi MAI vorbim!
carpe diem!

2door
senior member
Mesaje: 495
Membru din: 05 Feb 2009 11:14
Localitate: dragasani

Mesaj de 2door » 24 Mar 2012 11:33

uraaaaaaaaaa,distractie...a inceput spoiala cu *****...de cand am plecat din tara acu un an,nu am avut timp sa ma duc la pescuit,in schimb urmaresc cu interes ''disctiile inteligente' starnite de ''pescarii''de pe forum...
va pup

dinu profesoru
senior member
Mesaje: 320
Membru din: 08 Oct 2006 21:32
Localitate: Oradea

Mesaj de dinu profesoru » 29 Mar 2012 15:51

eu am mai spus,nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita,ignoratil pe mija asta, ma gandesc ca o fi suparat ca are interdictie pe Livada.
@mija
iar tu tantalaule vezi-ti de treaba ta si nu-ti mai bate joc de munca mea si de mine ca incepi sa ma calci pe nervi,mai stii...poate ma cobor la nivelul tau si-ti fac o vizita la Cetariu sa vad cum dai la crap cu '''bomba" si prinzi in loc stiuca de 8 kg....
Chiar nu inteleg de ce te mai bagi in seama pe aici,dar sper sa te duca capul macar atat incat sa intelegi mesajul si sa dispari!!!!

dinu profesoru
senior member
Mesaje: 320
Membru din: 08 Oct 2006 21:32
Localitate: Oradea

Mesaj de dinu profesoru » 29 Mar 2012 16:01

de fapt stiuca avea 9 kg si a fost prinsa la Sisterea.............
La Livada este strict interzis pescuitul la""BOMBA'' SI PESTE VIU,cine vrea sa incerce se poate alege cu interdictia de a mai pescui pe lacul Livada.

Scrie răspuns