Retete preparare porumb pentru crap si cteno !

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde Tiesto » 09 Mar 2014 21:58

Va salut dragi prieteni de suferinta,pentru ca sezonul de pescuit este gata sa inceapa ma gandeam sa va intreb ce retete folosti voi in prepararea porumbului pentru crap si cteno si daca le puteti impartasi si altora pentru a avea cat mai putine partide ratate pe balti,fire intinse in 2014 !
Tiesto
new member
 
Mesaje: 2
Membru din: 09 Mar 2014 21:49

Mesajde Cucu Ionel » 10 Mar 2014 16:32

Nu te supara, dar ai incercat sa cauti pe net dupa asa ceva? Cam asa ar arata o asemenea cautare
https://www.google.ro/#q=retete+prepara ... ru+pescuit , studiaza-le si alegeti-o pe cea care-ti pare mai usor de preparat, in gen. cam toate retetele sant bune dar unii prefera retete mai puturoase, gen porumb pus la imuiat in apa cu lapte sau iaurt, altii prefera retete mai dulci, adica pus la inmuiat in apa cu diferite arome dulci si zahar, etc. Eu prefer porumb pus la inmuiat in bere, dar este destul de scump si nu se renteaza ... :oops: :D Din acest motiv o sa primesti, in cazul in care vei primi totusi si raspunsuri, mai multe variante, adica exact ce ti-am aratat pe pagina de google.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
Avatar utilizator
Cucu Ionel
senior member
 
Mesaje: 472
Membru din: 08 Ian 2006 15:00
Localitate: Timisoara

Mesajde Tiesto » 10 Mar 2014 21:22

Multumesc Ionel,bineinteles ca am dat search si unele din ele le-am incercat iar cu cateva am avut si un oarecare succes, dar sunt convins ca sunt multe pe care nu le stim,eu ma gandeam poate ne ajuta cineva cu o reteta cu care chiar a prins bine ca pot sa pun si eu 10 retete dar nu cred ca au rezultatele pe care le dorim ! :bere:
Tiesto
new member
 
Mesaje: 2
Membru din: 09 Mar 2014 21:49

Mesajde speed1 » 29 Apr 2014 18:52

ceva simplu.testat de mine de vreo zece ani pe dunare;ceaun,lemne ,apa din dunare griu -porumb boabe uscat.porumbul il pui la inmuiat in ceva mai mic decat ceaunul cu o zi inainte cu ce aroma vrei tu,ex; vanilie,capsuna,miere,scoica sa-u zahar . a doua zi pui la fiert toata compozitia in ceaun dar adaugi apa pentr u ca sa poti pune si niste griu in ceaun la fiert cu porumbul.il lasi sa fiarba atat cat sa nu se sarga boabele de porumb ;sper sa te fi ajutat.ps am incercat si cu boabe care puteau de era sa vina 112 ptr ca au fugit pesti la sarbi sa nu se inbolnaveasca.dc simplu eu mananc mancare buna nu stricata cred ca si cu pesti este la fel
:shoot:
speed1
new member
 
Mesaje: 20
Membru din: 19 Noi 2012 13:30




Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori