Va multumesc anticipat si va doresc tuturor fire intinse si capturi capitale :)
Banax SI Super Metal 7000P
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Banax SI Super Metal 7000P
Am citit in AP din oct. 2003 un articol despre aceasta mulineta si sincer sa fiu mi-au placut caracteristicile ei. Stie cineva la ce pret o comercializeaza firma Energofish
Daca a cumparat-o cineva si a apucat sa o foloseasca ar fi interesante cateva aprecieri obiective despre ea
- Iliuta Goean
- maniac
pretul recomandat de energofish pt detail este 4.425.000lei, in functie de magazinul din care o cumparati pot fi mici diferente.
este o mulineta foarte robusta, fabricata in totalitate din metal (interiorul), bine legata si fara jocuri, este destul de greuta dar nu cred ca vrei sa o folosesti la spinning
)
inca nu am apucat sa o folosesc dar prin mai cand incepe somnul sigur ii fac o proba si iti dau detalii.
este o mulineta foarte robusta, fabricata in totalitate din metal (interiorul), bine legata si fara jocuri, este destul de greuta dar nu cred ca vrei sa o folosesti la spinning
inca nu am apucat sa o folosesc dar prin mai cand incepe somnul sigur ii fac o proba si iti dau detalii.
Nu face ce nu-ti place!