ce parere veti?

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 01 Mar 2007 14:57

O sa te intrebi ce legatura are Mustang cu Dam ; am uitat eu sa precizez ca betele acestea mai ieftine........ sunt toate la fel :D
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 01 Mar 2007 14:59

raducu scrie:O sa te intrebi ce legatura are Mustang cu Dam ; am uitat eu sa precizez ca betele acestea mai ieftine........ sunt toate la fel :D
:lol: :lol: Pai...nu-s chinezeshti?! Cine le face?
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

Jean Pescaru
member

Mesaj de Jean Pescaru » 01 Mar 2007 15:17

Vreau sa va zic ca aceste Mustang carp care pe mine m-au costat in jur de 100 ron bucata sunt niste bete extraordinare.Cand foloseam aceste bete mai foloseam si un set de sert-uri castigate la un concurs care erau 250 ron si care erau mizerabile fata de mustanguri.
Acum am beastmasteruri care nu se compara cu acelea,dar inca le mai folosesc cu placere.
a&j fishing team

Schumi
veteran

Mesaj de Schumi » 01 Mar 2007 15:28

Jean Pescaru scrie:Vreau sa va zic ca aceste Mustang carp care pe mine m-au costat in jur de 100 ron bucata sunt niste bete extraordinare.Cand foloseam aceste bete mai foloseam si un set de sert-uri castigate la un concurs care erau 250 ron si care erau mizerabile fata de mustanguri.
Acum am beastmasteruri care nu se compara cu acelea,dar inca le mai folosesc cu placere.
Esti multumit de beastmaster?
Imagine

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 01 Mar 2007 15:43

Nu vorbesc despre pescarii care se afiseaza pe balta cu super scule,dar pentru pescarii "de rand "carora le place sa prinda crap,(si mare)si sa simta pestele in drill,Beastmaster-ul,este o alegere foarte buna,in xxx-ul "muritorilor".Din partea mea,nota 10(avand in vedere calitatea si pretul. :shock: :lol:
Practica , pe balta se face!!!

krockodiluL
junior member

Mesaj de krockodiluL » 01 Mar 2007 16:10

i-mi poate spune cineva ce dimensiune au inelele la beastmaster?

multumesc!

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 01 Mar 2007 16:26

Jean Pescaru scrie:Vreau sa va zic ca aceste Mustang carp care pe mine m-au costat in jur de 100 ron bucata sunt niste bete extraordinare.Cand foloseam aceste bete mai foloseam si un set de sert-uri castigate la un concurs care erau 250 ron si care erau mizerabile fata de mustanguri.
Excelent Beastmaster .......... dar si el costa de la 100 de euroi in sus daca nu ma insel. :-(
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 01 Mar 2007 16:55

Costa peste 100 euro,dar nu cu mult,dar merita!!! :lol:
Eu am mod.13-300DLsi sunt multumit de cum se comporta,atat la aruncare,cat si in drill :lol:
Practica , pe balta se face!!!

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 01 Mar 2007 21:02

maiden nu fi naiv,iti spun eu ;-) in afara de cateva bete facute la englezi toate betele sunt facute la CHINA tata :-) si iti mai spun si ca unele din betele scumpe vehiculate pe site au blancuri de CHINA si sunt echipate in Europa,idem si cu mulinetele,chinezii fac si lucruri bune si scumpe si lucruri ieftine si proaste,depinde cine da comanda ;-)

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 01 Mar 2007 21:20

tudorgabriel scrie:maiden nu fi naiv,iti spun eu ;-) in afara de cateva bete facute la englezi toate betele sunt facute la CHINA tata :-) si iti mai spun si ca unele din betele scumpe vehiculate pe site au blancuri de CHINA si sunt echipate in Europa,idem si cu mulinetele,chinezii fac si lucruri bune si scumpe si lucruri ieftine si proaste,depinde cine da comanda ;-)

Nici macar nu sunt echipate in Europa,e mana de lucru prea scumpa.
In afara de Harrison si Century nu cred ca e vreo firma care sa lucreze lansetele in Anglia.
Carpfishing... A way of life!

Scrie răspuns