Boilie-suri
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
cati dintre voi ati luat un boilies de firma sau mix sub lupa!! sa puteti spune ce contine!!
sau lucati careva la vreund din firmele care produc boilies sau mixuri!
nu vreau sa calc pe nimenea pe coada cu acest posting!
uite ce se mai scrie pe aici prin germania ce contin bilele de cumparat:
in boilies ready made se mai gasesc printre altele:nisip, beton rapid, lipiciuri.
voi vati facut vreodata ganduri despre asa ceva??
eu unu cred ca industria de boilies foloseste im primele randuri faini grele!
ptr. ca se vand la kg. si nu la vol.!!
in boilies ready made se mai gasesc printre altele:nisip, beton rapid, lipiciuri.
Ha Ha Ha !freecarp scrie:cati dintre voi ati luat un boilies de firma sau mix sub lupa!! sa puteti spune ce contine!!
freecarp imi dai de lucru acum in primavara sa inmultesc cele 15 kg de mix home made
As adauga "cenusa" continuta de toate mancarurile de caini, pisici si pesti ...dar nu stiu exact daca e chiar cenusa de lemn (trebuie aflat)
Chiar si clasicul pamantul de cartita un 5% la kg de mix cred ca e ok, ba chiar ajuta si la rulat !!!
Tineti-o tot asa !
Hi Hi hifreecarp scrie:@nchnch scrie:iar in cazul pop-up urilor merge polistiren (ala extrudat) dat pe razatoaresi talpa de papuc china (galben) intre boabele de porumb
vezi ca i-ai dat cu palma kakat!![]()
![]()
Intrebari:
1. Credeti ca merge nisip (fin cernut) in mix? Cat? Argumente pro si contra!
2.Ce este "cenusa" continuta de mancarea uscata pentru caini,pisici, pesti de acvariu... Ultima data cand am citit pe o punga de mancare de pisici avea continut de cenusa 8%
deci ce este cenusa aia?
uite inca odata ce am scris eu!!!
NU VAD LEGATURA ,INTRE CE AM SCRIS EU SI CE SCRI TU!!!!!
eu NU bag nisip .klei sau ciment in boilies!! si nici nu am vazut nici o reteta!!
ce vreua sa spun eu ,este ca pe firme le intereseaza venitul in primul rand!!
cati dintre voi ati luat un boilies de firma sau mix sub lupa!! sa puteti spune ce contine!!
NU VAD LEGATURA ,INTRE CE AM SCRIS EU SI CE SCRI TU!!!!!
eu NU bag nisip .klei sau ciment in boilies!! si nici nu am vazut nici o reteta!!
ce vreua sa spun eu ,este ca pe firme le intereseaza venitul in primul rand!!
- radumatica
- veteran
freecarp in postarea ta, tu dadeai ca exemplu negativ "ce se aude" pe forumurile pe care le-ai citit, ca unele firme utilizeaza ca materiale de umplutura ciment rapid, clei...etc
Dar! ...eu am citit postul tau cu sens pozitiv si constructiv referitor la anumite componente "de umplutura" care teoretic nu ar trebui sa fie daunatoare! repet teoretic
Pamantul de cartita, nisipul curat cernut fin, cenusa* pe care am amintit-o in postul de mai sus nu vad ce rau ar face si va intrebam ce parere aveti, cu argumente pro si contra!
Ca doar nu sunt nebun sa pun in mix ciment
si sa folosesc ca dip verde de paris
De exemplu nisipul curat fin cernut in bilele cu efect rapid nu ar face altceva decat sa lase bila "sa respire" atract, aroma.... doar teoretic...sunt incepator si am dreptul sa am curiozitati asemenea copiilor care nu se mai opresc din intrebari!
Astept argumente pro si contra...
PS : Zilele trecute am cumparat doi pastravi de la supermarket, si cand i-am curatat aveau fiecare in stomac pietre de rau
fapt ce m-a pus pe ganduri....
@ radumatica evident ca nu mai avem rabdare
nu vezi ce primavara frumoasa avem? [/b]
Dar! ...eu am citit postul tau cu sens pozitiv si constructiv referitor la anumite componente "de umplutura" care teoretic nu ar trebui sa fie daunatoare! repet teoretic
Pamantul de cartita, nisipul curat cernut fin, cenusa* pe care am amintit-o in postul de mai sus nu vad ce rau ar face si va intrebam ce parere aveti, cu argumente pro si contra!
Ca doar nu sunt nebun sa pun in mix ciment
De exemplu nisipul curat fin cernut in bilele cu efect rapid nu ar face altceva decat sa lase bila "sa respire" atract, aroma.... doar teoretic...sunt incepator si am dreptul sa am curiozitati asemenea copiilor care nu se mai opresc din intrebari!
Astept argumente pro si contra...
PS : Zilele trecute am cumparat doi pastravi de la supermarket, si cand i-am curatat aveau fiecare in stomac pietre de rau
@ radumatica evident ca nu mai avem rabdare