Concursuri de Pescuit sezon 2008!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
mie personal mi se pare un mod cinstit de ati face reclama asa cum se procedeaza afara.de sar da si la noi o lege a sponzorizari sa vezi ce sar mai ingramadi sponzori pe la concursuri.la noi cuvintul sponzorizare =interes material, daca 1+1=2 si investitia este mai mare de 1 deja nu prezinta interes.stima si respect celor care merg pina la o investitie=cu 2 sau mai mare.repet e o parere personala!!! 

@Bruno
si aici se organizeaza!!
numai le zice altfel si se organizeaza de catre forumuri!!
ex. CCC a organizat aici la köttinger sa platit 50€ de caciula cu carte inclusa si un tricou (sau asa ceva).
locurile 1-2-3 premiata cu ceva donatii de pe la firme!!
astea sant concursuri ca sa se poata intalni "useri" de pe forum!!
in Romania se pescuieste ptr. BANI!!! deaia tot feluri de barfe si polemici dupa concurs.
iar daca vreau sa merg la "world carp clasic" WCC atunci platesc la aia de la cipro 600 era ptr. lac de orient(cred) si participi, fara sa tre sa te califici sau stiu eu ce!!
mai citeam undeva de un concurs (la noi in Ro.) unde dupa concurs sa premiat si cel mai mare peste!! ia ghiciti!!! nici macar 10kg.
asa ca multe concursuri la noi sant de ciortaneala!!
dar este totusi de admirat!! si e bine ca se face!
si aici se organizeaza!!
numai le zice altfel si se organizeaza de catre forumuri!!
ex. CCC a organizat aici la köttinger sa platit 50€ de caciula cu carte inclusa si un tricou (sau asa ceva).
locurile 1-2-3 premiata cu ceva donatii de pe la firme!!
astea sant concursuri ca sa se poata intalni "useri" de pe forum!!
in Romania se pescuieste ptr. BANI!!! deaia tot feluri de barfe si polemici dupa concurs.
iar daca vreau sa merg la "world carp clasic" WCC atunci platesc la aia de la cipro 600 era ptr. lac de orient(cred) si participi, fara sa tre sa te califici sau stiu eu ce!!
mai citeam undeva de un concurs (la noi in Ro.) unde dupa concurs sa premiat si cel mai mare peste!! ia ghiciti!!! nici macar 10kg.
asa ca multe concursuri la noi sant de ciortaneala!!
dar este totusi de admirat!! si e bine ca se face!
Calificarile sunt pentru lotul national, care merge la Campionatul mondial, nu pentru WCC.freecarp scrie:...iar daca vreau sa merg la "world carp clasic" WCC atunci platesc la aia de la cipro 600 era ptr. lac de orient(cred) si participi, fara sa tre sa te califici sau stiu eu ce!!...
Incearca sa faci media la ce s-a prins anul asta in Serbia. Sau anul trecut in Portugaliafreecarp scrie:...asa ca multe concursuri la noi sant de ciortaneala!!

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
eu cred ca wcc este un concurs cu mult peste orice campionat mondial la care au participat ai nostri pana acum. In primul rand participantii sunt (majoritatea) pescari de renume mondial castigatori de campionate serioase nu ciortaniade.
Tot ce a spus freecarp este adevarat si nu stiu de ce il contraziceti pt ca toti stim ca are dreptate.
Iar polologhia aia sustinuta de vali vesa nu.si are rostul,zau asa.
Tot ce a spus freecarp este adevarat si nu stiu de ce il contraziceti pt ca toti stim ca are dreptate.
Iar polologhia aia sustinuta de vali vesa nu.si are rostul,zau asa.
Carpfishing... A way of life!
in germania este interzis C&R si de aici pleaca tot #####.(si asta in comparatzie cu africa de sud unde de la o anumita greutate e obligatoriu...ca tot traim intro tzara civilizatacarprom scrie:In Germania sunt interzise concursuri de genul asta

verzi vad pescuitu ca o sursa de hrana si nicidecum ca un sport.
nu ai voie sa ii produci pestelui durere sau "stari inconfortabile" (cursele de cai sint legale si de aici putem deduce ca pt cai e foarte confortabil sa alerge ca prostii...)
si premiile la sas zisele concursuri de pescuit sint interzise,acceptate fiind doar cele simbolice (produse in val de 10-20 euro) in schimb itzi aduc fanfara si cort cu bere (lipsesc micii si manelele)
in conditiile aste se organizeaza concursuri de la 7-12 si cine prinde pestele cel mai mare este königsfisher (egal ce peste)
Bine.nteles. Nu vreau sa intram in polemici ci doar mi.am spus parerea.Vali Vesa scrie:@mikecarp
parerea ta
Unul dintre lucrurile care ma deranjeaza (si pe multi altii) este ca nu prea e loc la concursurile romanesti de manevre si magarii. Si in special la calificarile pt mondiale care pana acum au fost castigate doar de Senzori.
Nu stiu cui ii convine sa dea o caruta de bani (pe inscriere si nade) si sa stie de la.nceput ca n.are nici o sansa. Mie nu.
Carpfishing... A way of life!
@mikecarp
Da-mi voie sa nu comentez postarea ta.
Dar ma intreb eu (din nou, parerea mea) au facut ei "manevre si magarii" si pe la Mondiale? De au cam venit cu medalii de la fiecare editie de vre-o 4 ani incoace? Sau chiar sunt buni...???
PS Si vezi ca gresesti, in lot mai e si o echipa de la Energofish. Parca asa tin eu minte. Sa inteleg ca si ei fac "manevre si magarii"??
Da-mi voie sa nu comentez postarea ta.
Dar ma intreb eu (din nou, parerea mea) au facut ei "manevre si magarii" si pe la Mondiale? De au cam venit cu medalii de la fiecare editie de vre-o 4 ani incoace? Sau chiar sunt buni...???
PS Si vezi ca gresesti, in lot mai e si o echipa de la Energofish. Parca asa tin eu minte. Sa inteleg ca si ei fac "manevre si magarii"??
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
Bine.nteles. Nu vreau sa intram in polemici ci doar mi.am spus parerea.
Unul dintre lucrurile care ma deranjeaza (si pe multi altii) este ca nu prea e loc la concursurile romanesti de manevre si magarii. Si in special la calificarile pt mondiale care pana acum au fost castigate doar de Senzori.
Nu stiu cui ii convine sa dea o caruta de bani (pe inscriere si nade) si sa stie de la.nceput ca n.are nici o sansa. Mie nu.[/quote]
deja calificarile sunt altfel decat un concurs obisnuit,deoarece trebuie o echipa de 6 pescari foarte buni.de aceea au castigat senzorii pana acum, desi anul asta a fost cam la limita.
Nu stiu cui ii convine sa dea o caruta de bani (pe inscriere si nade) si sa stie de la.nceput ca n.are nici o sansa. Mie nu.[/quote]
deja calificarile sunt altfel decat un concurs obisnuit,deoarece trebuie o echipa de 6 pescari foarte buni.de aceea au castigat senzorii pana acum, desi anul asta a fost cam la limita.