buna propozitia!
monturi crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- apetrea adrian
- senior member
Unii isi fac monturile atit de complicat, de cred ca pestele le studiaza si se satura din vazuteneo_new2100 scrie:nu dati din casa nimic![]()
oricum multumesc,
sunt seriossi la anu nu ma las pana nu prind unul mare (>20 kg)- stiu balta stiu pestele.........
![]()
![]()
numa bine!
Eu folosesc de 3 ani doar astea (D-Rigul fara Korda acuma )

Ultima oară modificat 28 Dec 2007 22:41 de către carprom, modificat 1 dată în total.
- neo_new2100
- new member
-
George-Alexandru
- senior member
-
George-Alexandru
- senior member
k am intelescarprom scrie:Nu mai are efect, dar pozele sunt facute inainte de a ma convinge de lucrul astaGeorge-Alexandru scrie:CARPROM.
crezi ca tubul termo la D-rig facuta cu fir rigid mai are vrun efect ajutator,sau in general la orice forfat facut cu rigid tubul termo mai are rost sa fie pus?
APCR-CS CARPZONE
@George-Alexandru:
Dupa mai multe teste, am ajuns la concluzia ca tubul termo contractil nu prea ii necesar in general....ii mai mult o chestie de fitza.
Un rig construit bine are efect si fara acel "element in plus". Exact ca si carprom, le-am folosit si intr-un final am renuntat la ele.
Dupa mai multe teste, am ajuns la concluzia ca tubul termo contractil nu prea ii necesar in general....ii mai mult o chestie de fitza.
Un rig construit bine are efect si fara acel "element in plus". Exact ca si carprom, le-am folosit si intr-un final am renuntat la ele.
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-