Concursuri de Pescuit sezon 2008!!!

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 29 Dec 2007 23:39

Scuzati-ma, domnule Rosioru, nu va cunosc personal, si-mi pare rau, intr-adevar. Cum de fapt nu cunosc personal nici un mare pescar de competitie, mi-as fi dorit, pentru ca e mult de invatat. Problema este insa ca se cam bat cap in cap unele principii enuntate de dv.
Competititii in formula organizata, sub egida unei Federatii la care sunt toti participantii afiliati? Corect! Castigatorii trebuiesc premiati pentru munca depusa si pentru talentul de care au dat dovada?! Corect! Nimeni n-a contestat dreptul unui fotbalist, ori boxer, ori gimnast sa primeasca o suma de bani, chiar consistenta, ca premiu. DAR exista si un DAR!!!!! Aici e BUBA!!! Banii aia sunt din orice ALTA sursa decat din "cotizatiile" outsiderilor, ori ai competitorilor mai slabi, dar fara de care nu ar exista INSASI COMPETITIA! Gasiti sponsori, faceti reclama, dati la TV, dar nu jumuliti niste biete gaste care se mai simt si onorate sa bage 2000-3000 ori mai stiu eu cati Euro in premiul pe care il vad numai de la distanta :evil: Personal, mai bine mi-as taia o mana decat sa fac pe donatorul onorific, si sa-i dau banii lui Paisley, de ex, de parca nu are el destule surse de venit. Chiar de-as avea disponibile fondurile lui Becali.

Cati fotbalisti ar mai juca la CM daca ar trebui in prealabil sa depuna cate 50.000 Eur, sa zicem, ca taxa de participare?! Si inca ceva: Dv personal, sau cei din echipa Senzor, platiti din buzunar taxa, sau suporta si APCR o parte? In acest din urma caz, banii castigati ii varsati inapoi asociatiei, sau ii luati acasa? E o simpla curiozitate, fara nici o urma de malitiozitate, dar cred ca sunt multi pe aici interesati de aceste aspecte. Stima!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

sebas
member

Mesaj de sebas » 30 Dec 2007 00:28

....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 04:33 de către sebas, modificat 1 dată în total.

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 30 Dec 2007 00:30

E posibil k totul sa fie o varza la mine dar eu nu tre sa suport toate acuzele referitoare la magariile si furaciunile la care ati participat.
Si da pescuiesc. Am ajuns sa pescuiesc de anul asta din primavara in Anglia unde sunt tratat ca orice pescar care.si plateste cotizatia nu ca in rom unde numai jmecherii ca rosioru si senzorii sunt tratati cu respectul cuvenit, iar restul cu dorsalul. Pescarii nu merita arogantza pe care le.o acordati domnilor. Acesti oameni platesc pt a pescui nu cer nimik de pomana. Pe lumea asta nu sunt doar pescari de competitie. Tim Paisley nu ajuta pescuitul de competitie el face ce face pentru pescuitul la crap al celor k mine sau majoritatea celor de pe acest sait. Tu nu ai scris articole din care sa pot invata eu si altii cate ceva despre pescuitul crapului "promotor al carpfishing-ului". Tim Paisley a facut asta.
Carpfishing... A way of life!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 30 Dec 2007 00:58

@teacher64

Pertinente intrebari.
Pai hai sa vedem cum stau lucrurile.
O federatie sportiva nu poate organiza decit un campionat national si o cupa a Romaniei. In aceste concursuri participa doar sportivii legitimati la cluburile afiliate. Acesti sportivi nu platesc taxe.
Campionatul National ca in toate sporturile, va da si lotul national care va participa doar la CAMPIONATUL MONDIAL.
Toate cheltuielile delegatiei vor fii suportate de Federatie.
Acum se intimpla acelasi lucru cheltuielile fiind suportate de APCR.
Cum APCR traieste din taxele membrilor si sponsorizari asa se va finanta si Federatia. Adica taxele de la Cluburi si sponsorizari.

La concursurile private insa nu poate decide decit organizatorul. Numai el hotareste taxa de participare si valoarea premiilor.
La toate concursurile private ehipele APCR (inclusiv echipa senzor) isi platesc taxa din buzunar, evident, eventualul cistig intra tot in buzunar.

@razvan
Ride occidentul? Anul acesta la sarulesti au fost 25 de echipe din RO. si 27 de afara, iar taxa a fost 1500 de euro. Ai pe prima pagina toate amanuntele concursului consemnate de Iliuta.
Mie mai degraba mi sa parut ca a plins occidentul, podiumul fiind ocupat de romani.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 30 Dec 2007 01:27

@mikecarp
Nu te pune nimeni sa asculti tot ce se spune.
Pt tine Romania e prea mica, Anglia insa e pe masura ta.
Nici nu am pretentia sa fiu comparat cu Tim Paislei, el este un monument.
Eu, dupa puteri, fac ce pot pt. pescuitul din Romania.
Recunosc cam putin pt. tine care ai fost nevoit sa te retragi pe baltile din Anglia.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

SF
senior member

Mesaj de SF » 30 Dec 2007 02:36

cornel rosioru scrie: Mie mai degraba mi sa parut ca a plins occidentul, podiumul fiind ocupat de romani.
De ce sa plinga occidentu Maestre , daca nu o participat ( exceptie unu ) , o fi ca Polonia , Cehia , Ungaria si din astea is occident :shock:

Fir Intins!!!

SF
senior member

Mesaj de SF » 30 Dec 2007 03:53

cornel rosioru scrie:
iorga george scrie:@Maestre
Cand se infiinteaza Federatia ? E adevarat zvonul ca se vor organiza concursuri la care pescarii care nu sunt legitimati la un club nu vor avea drept de participare ?(am citit-o undeva dar nu mai stiu exact unde ...era legat de subiectul :Federatie)

Cred ca anul viitor prin februarie.
Asa e. Federatia va fi recunoscuta de ANS. Clar ca va fi compusa din cluburi sportive. Asa ca in competitiile sportive organizate de aceasta ca in orice sport vor participa numai sportivi legitimati.
Asta insa nu-i o problema pt. cei ce nu sunt legitimati. In afara CN si CR poat participa la orice concurs privat.

Cine zice ca trebuie sa fie asa ! Cere CIPS asta !? AGVPS cum au reusit sa trimita loturi , diferite discipline , pina acuma , la mondiale , si nu-mi amintesc sa fie organizati in cluburi . Vreti sa-mi spuneti ca pina acuma au participat numai "sportivi legitimati" , din partea AGVPS , sau simpli membri (obligatoriu ) de asociatie .CIPS pretinde doar un lucru , si anume o singura "forma" dintr-o tara , fie aceasta forma asociatie sau federatie , pe ei nu-i intereseaza , din partea lor se poate numi oricum . CIPS cu ANS nu are de-a face .
Mai cunosc si alte federatii straineze , si is formate din asociatii , nu din cluburi sportive tip Manchester United , nu pretinde CIPS asa ceva . Ei au nevoie de o singura forma de organizare , insa nu-i intereseaza cum arata ,cum se numeste si cine o formeaza .
De ce simtiti nevoia de Federatie ,de o vreme incoace , daca treburile au mers asa grozav , s-au adus atitea podiumuri mondiale rezultate din colaborarea APCR cu AGVPS , nu inteleg de ce vreti sa schimbati o chestie care functioneaza , daca tot se lauda atita insemna ca treaba merge struna , de ce sa dai pasarea din mina pe aia de pe gard .

Fir Intins!!!
Fir Intins!!!

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 30 Dec 2007 06:16

Romania nu e prea mica pt mine dar problema e ca daca nu ai bani s.ai intorci cu lopata esti considerat un nimeni de oameni ca tine. Te consideri promotor al carpfishing-ului romanesc dar nu esti decat un profitor de pe urma lui. C&R il promovezi doar pt ca e in spiritul concursurilor nu pt ca asa e normal, lasarea locului de pescuit curat nu pare prea important, in Delta luati tot pestele pt ca acolo nu mai e partenerul de intrecere acolo e doar un alt crap.
Carpfishing nu inseamna doar competitie. E mai mult de atat si de.aia am plecat pt ca oameni ca tine vor sa se dea mari promotori cand de fapt nu vreti decat sa va luati partea voastra.
In 30 de ani in Romania n.am reusit sa adun nimik pt ca mi.a fost frica sa pun mana pe ce nu e al meu,iar aici in mai putin de un an am reusit sa.mi cumpar sculele la care in Romania doar visam si multe alte realizari in plan profesional si familial. In Romania nu as fi reusit pt ca ar fi insemnat sa pun mana pe ce nu e al meu si asa ceva nu.mi sta in caracter. De.asta n.am mai avut loc in romanica, am vrut mai mult pt mine si familia mea, nu doar sa mergem in turma.
Carpfishing... A way of life!

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 30 Dec 2007 10:22

si uite ce frumoasa pagina de cearta avem :lol: :lol: :lol:

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 30 Dec 2007 10:57

SF scrie:
cornel rosioru scrie: Mie mai degraba mi sa parut ca a plins occidentul, podiumul fiind ocupat de romani.
De ce sa plinga occidentu Maestre , daca nu o participat ( exceptie unu ) , o fi ca Polonia , Cehia , Ungaria si din astea is occident :shock:

Fir Intins!!!
cornel rosioru scrie:Anul acesta la sarulesti au fost 25 de echipe din RO. si 27 de afara, iar taxa a fost 1500 de euro.
Cel putin in Germania, nu vrea sa mai auda lumea de Sarulesti & Co.
Pai daca au fost 25 de echipe din Romania, si restu din "Occident" este un procentuaj Pro Romania (sau ma Insel )

Scrie răspuns