orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul crapului
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Val Pangica
- member
@Vlasin
politicos omul si la obiect . Chiar nu stiu de ce a fost sters ?
Hai sa va mai zic una buna ! Acum vreun 1 an si 1/2 , prin august a fost o discutie similara pe situl www.vina..l.ro site al carui proprietar sunt . Un baiat "istet" , moderator , a sters 14 pagini de Forum , pentru ca lui i s-a parut ca discutia degenerase si a vrut sa lichideze discutiile in contradictoriu . Nasol era ca la acel thread erau vreo 5 persoane moderatori . Asta a sters noaptea pe la 2 si a plecat a 2-a zi in Delta , nu avea semnal la mobil si a venit dupa 10 zile , la civilizatie . In aceste 10 zile , nu vreau sa va spun ce anchete si ce investigatii s-au facut asupra celorlati 4 moderatori , care practic au fost desfintati de public . Cind a venit asta de a sters , a recunoscut senin - Da eu am sters si ce ? Aveam dreptul !

Bineinteles ca a fost ultima lui postare pe acel site , dar ce facem cu cele 10 zile de criza si cu vorbele grele spuse acolo ?
-
Vlasin Florin
- maniac
@val
Am vazut ca i-ati luat pe TORJE SI MANSOUR la DINAMO,DAR va transmit pe aceasta cale ca TILEA GABRILE E
NETRANSFERABIL.

-
Tilea Gabriel
- Moderator
-
Mie ''imi e dor'' de Mircea Epure Fusu , parca asa se numea

, a fost printre cei abili .
Powered by two rods
-
Albert
- senior member
Razvan.D scrie:@albert
nu mi-e frica sa recunosc cand sterg o postare ,
Asta e o bila alba, daca-mi permiti:)Problema e ca tu stergi ceva ce nu-ti convine
tie ca user.Avand in vedere ca ti s-a oportunitatea de a modera ar trebui sa fi putin mai diplomat si sa treci peste orgoliul tau.Adeca intre on-topic si off-topic exista multe nuante pe care ar trebui sa le percepi...la fel, daca nu esti de acord cu o opinie n-o sterge...discuta civilizat, nu abuza de putere:)Pumnul in gura e cea mai usoara cale..dar nu e deloc constructiva...sunt doar niste observatii ale mele. ca simplu user,valabile pt. unii moderatori de p-aci.
-
Val Pangica
- member
Vlasin Florin scrie:@val
Am vazut ca i-ati luat pe TORJE SI MANSOUR la DINAMO,DAR va transmit pe aceasta cale ca TILEA GABRILE E
NETRANSFERABIL.

Fratioare - pastreaza-l tu ca nu vreau sa stric marea echipa alb violeta ! Forza Viola !
Cred ca gusti o gluma sa nu o luam iarasi de la capat !

Asta se poate sterge ca e off topic !
-
Tilea Gabriel
- Moderator
-
Vlasin Florin scrie:@val
NETRANSFERABIL.

Pralo......aici pana la moarte !!!!!! Forza VIOLA!!!! Va rupem !!!
Powered by two rods
-
sebas
- member
......
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 03:46 de către
sebas, modificat 1 dată în total.
-
Razvan.D
- maniac
Albert scrie:Razvan.D scrie:@albert
nu mi-e frica sa recunosc cand sterg o postare ,
Asta e o bila alba, daca-mi permiti:)Problema e ca tu stergi ceva ce nu-ti convine
tie ca user.Avand in vedere ca ti s-a oportunitatea de a modera ar trebui sa fi putin mai diplomat si sa treci peste orgoliul tau.Adeca intre on-topic si off-topic exista multe nuante pe care ar trebui sa le percepi...la fel, daca nu esti de acord cu o opinie n-o sterge...discuta civilizat, nu abuza de putere:)Pumnul in gura e cea mai usoara cale..dar nu e deloc constructiva...sunt doar niste observatii ale mele. ca simplu user,valabile pt. unii moderatori de p-aci.
nu am sters nimik din acest topic ,din cate vad sa sters un post al lui vlasin florin care era pt valpangica deci ce imi covenea mie in acea postare? ultima oara cand ma repet ...am sters ieri niste posturi pt a evita exact acest scandal care erau totusi on topic pana cand a degenerat si atat
-
florinw
- senior member
Nu era prea multa lauda acolo stimate domn. Dar nu deranja pentru ca omul s-a adresat politicos si sugera niste desconspirari de pe situl celelalt referitoare la persoana mea . Pe mine nu ma deranja !
val.daca te referi la postarea cu slapii (:lol: ) a fost a mea.faptul ca a fost stearsa nu e o grea pierdere pt nimeni.postarea era mai mult in gluma,dar destul de elocventa pt a sublinia parerea ta (de atunci) mai mult decit ironica despre concursurile cu miza mica.faptul ca acum dintro data a inceput sa aiba valoare pt tine un concurs la care un locul 3 abia isi scoate o parte din bani (ar mai fi cheltuieli de drum nada etc) poate spune multe.ideea postari lui razvan era ca ar trebui ca si locul 3 sa fie ceva mai mult decit taxele.asa cum tu potzi avea o parere,pot avea si ceilaltzi participantzi la forum.de aici si pina la unde ai ajuns tu e cale lunga.dar se pare ca problemele tale sint mai vechi ca de exemplu acu citziva ani cind lai provocat pe bruno la un concurs tot pe motivu ca nu suportai sa mai fie cineva cu alte pareri.ca si acum ai inceput cu ironii facindul pe bruno un guru al forumului...bla bla...acum ai inceput cu jigniri...
nimeni nu itzi contesta calitatzile de pescar (pe multzi din acest forum nici nu intereseaza) dar postarile tale nu au nimic constructiv.ne-am bucura cu totzii daca ai contribui la topicuri despre nada,strategii...unde cunostintzele tale in domeniu ar fi apreciate ,si nu in polemica si provocari unde asa cum te lauzi te tzine aorta si 3 zile.(te credem)
-
Tilea Gabriel
- Moderator
-
Val Pangica scrie:Vlasin Florin scrie:@val
NETRANSFERABIL.

Fratioare - pastreaza-l tu ca nu vreau sa stric marea echipa alb violeta ! Forza Viola !
Cred ca gusti o gluma sa nu o luam iarasi de la capat !

Asta se poate sterge ca e off topic !
Aici nu mi se mai pare nimic off topic

, faptul ca nu se injura la fiecare postare mi se pare off topic intr-adevar