bancuri .....etc.....
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Noroc cu chiuveta ...
O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde:
- Catelusa nu vrea sa se duca acasa si ciinele incearca sa o duca el acasa.
- Ahaa... e ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta...
O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde:
- Ahaa... e ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta...
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
DANEZU scrie:Noroc cu chiuveta ...
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
.
Mariane, pe aia cu testu' tot de la Danezu o stiu.
Ma "dispera" cu bancuri pe mesenger de rad ca idiotu' singur prin casa
ten' aripa Daneze

ten' aripa Daneze
- alex_mures
- veteran
- radumatica
- veteran
La un moment dat,se hotateste Rusia sa dea gazul gratis ptr.o tara !
Cam greu sa se hotareasca pentru care dintre tari,si de aceea Putin vine cu o "gaselnita"geniala!!!....
Aduc rusii 40 de papagali din care doar unul era mascul,iar seful de stat care ghiceste care este masculul este cel care va beneficia de premiu,care consta in livrarea de gaz,pe gratis !!!
Normal ca Basescu castiga si este intrebat apoi de Putin la dineul oficial,cum a reusit sa gaseasca masculul!!!!?
La care Base, raspunde foarte dezinvolt...
- Am trecut pe la fiecare colivie si le-am urat papagalilor...SA TRAITI BINE!!!,la care doar unul dintre papagali mi-a raspuns "Sugi P***"!!!.....
Cam greu sa se hotareasca pentru care dintre tari,si de aceea Putin vine cu o "gaselnita"geniala!!!....
Aduc rusii 40 de papagali din care doar unul era mascul,iar seful de stat care ghiceste care este masculul este cel care va beneficia de premiu,care consta in livrarea de gaz,pe gratis !!!
Normal ca Basescu castiga si este intrebat apoi de Putin la dineul oficial,cum a reusit sa gaseasca masculul!!!!?
La care Base, raspunde foarte dezinvolt...
- Am trecut pe la fiecare colivie si le-am urat papagalilor...SA TRAITI BINE!!!,la care doar unul dintre papagali mi-a raspuns "Sugi P***"!!!.....
Practica , pe balta se face!!!
Un grajdar la curtea regelui se indragosteste de printesa.
Stiindu-si conditia umila fara sperante sa-l remarce in vreun fel printesa se gandeste la un plan :
-cred ca daca vopsesc un cal din grajduri in verde , a doua zi printesa il va observa, va intreba cine a fost atat de inventiv si creativ sa faca asta si asa va ajunge la mine.
-si apoi poate am sansa sa accepte sa-i arat curtea, gradinile imprejurimile si poate sa ne cunoastem mai bine si poate in timp cine stie, sa fim amici...
Zis si facut, vopseste calul in verde.
A doua zi printesa vede calul si intreaba :
-cine a vopsit calul asta in verde?
Grajdarul frangandu-si basca in maini raspunde:
-eu printesa eu l-am vopsit!
La care printesa raspunde:
-hai sa ne futem!
Stiindu-si conditia umila fara sperante sa-l remarce in vreun fel printesa se gandeste la un plan :
-cred ca daca vopsesc un cal din grajduri in verde , a doua zi printesa il va observa, va intreba cine a fost atat de inventiv si creativ sa faca asta si asa va ajunge la mine.
-si apoi poate am sansa sa accepte sa-i arat curtea, gradinile imprejurimile si poate sa ne cunoastem mai bine si poate in timp cine stie, sa fim amici...
Zis si facut, vopseste calul in verde.
A doua zi printesa vede calul si intreaba :
-cine a vopsit calul asta in verde?
Grajdarul frangandu-si basca in maini raspunde:
-eu printesa eu l-am vopsit!
La care printesa raspunde:
-hai sa ne futem!
Traiasca mama pestilor!
Pentru cei ce gusta bancurile seci........dar seci rau de tot...................
*****!!!!!!!!!!!!!!!
*****!!!!!!!!!!!!!!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
Doi indragosti stau pe iarba intr-un parc, ea delicata si sfioasa, el nerabdator si incordat. Mereu alti si alti indragostiti vin sa se aseaze pe iarba. Incepe sa se insereze,iar vantul adie usor aducand aproape miresme de ierburi parfumate... Ea: Ce mult imi place cum canta greierii! El: Nu sunt greieri, sunt fermoare.
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
.
Banc numai pt Danezu:
Ghici...ghicitoarea mea...cine este de sambata pana luni la pontonul 2
Ghici...ghicitoarea mea...cine este de sambata pana luni la pontonul 2