arome si montura cu plumb pierdut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
- Mesaje: 603
- Membru din: 01 Apr 2008 12:39
- Localitate: Bucuresti
arome si montura cu plumb pierdut
http://www.infopescar.tv/video.html
Emisiunea de la infopescar. Discutii despre arome cu Marian Oprea si montura cu plumb pierdut cu Vlad Pavlovici. Super util pt ceri interesati
Emisiunea de la infopescar. Discutii despre arome cu Marian Oprea si montura cu plumb pierdut cu Vlad Pavlovici. Super util pt ceri interesati
Uite ceva nou nou din centrul tarii daca in vest bate un vant uscat :))a.adrian scrie:nimic nou pe frontul de vest
Nu pot decat sa te felicit daca ti-ai insusit deja atatea conostinte pe marginea carora s-a discutat, produse din industria alimentara, dozaje, efecte in diferite situati a diferiti componenti...
E drept ca pentru o parte dintre "consumatori" nu sunt informatii noi, iar pentru cealalta parte (majoritara) sunt informatii greu de inteles.
Dpmdv alcatuirea boiliesurilor e forma cea mai complexa si totodata cel mai greu obstacol de trecut atunci cand vrei sa impaci si "capra si varza". Majoritatea avem la dispozitie o multitudine de ingrediente dar nu suntem toti dispusi la testari, sau suntem dezinteresati (diverse motive) de astfel de testari. De cele mai multe ori preferam lucruri testate, consacrate. Orice produs nou trezeste din partea potentialilor consumatori un interes, insa daca i-ai intreba ce prefera, ti-ar raspunde la fel, lucruri consacrate. Pe asta e bazata increderea, pe fidelitate si experienta.
Nu cred ca se poate discuta in 30 minute de emisiune lucruri complexe, genul celor de nutritie, mecanica mixului, atractie.
Pentru mine subiectul discutat de Marian in prima parte, nu a facut decat sa-mi confirme faptul ca mai intai trebuie sa cunoastem fiecare element individual, mai apoi sa trecem la lucruri complexe implicit combinarea lor ca elemente pentru alcatuirea boiliesurilor. O colectie de "N" ingrediente in boilies nu ne garanteaza nicidecum reusita daca sunt amstecate dupa bunul nostru plac. Fiecare element inclus trebuie sa aiba in primul rand o logica lui iar mai apoi sa te faca sa te intrebi daca are sens sa-l folosesti iar mai apoi in ce proportii.
Alta remarca care pot sa o fac, e aceea ca prin abordarea acestor subiecte, se descurajeaza oarecum folosirea boiliesurilor ready made, care dpmdv nu sunt cea mai buna solutie pentru obtinerea unor rezultate majore. Nu vreau sa insinuez ca nu se gasesc in comert boiliesuri ready made bune, dar sunt rezervat (din experienta) in ceeea ce priveste rezultate lor comparativ cu cele home made. Daca inlocuirea acestor ready made-uri va ajunge sa se faca cu dozaje si combinati concrete si eficiente in functie de diverse necunoscute cred ca va fi cel mai mare succes obtinut. In prezent asta fac doar mari producatori, sau pescari a caror studii ti-e si frica se le pui sub semnul intrebarii.
Cred ca cel mai bine ne poate spune realizatorul emisiunii care e semnalul ce a vrut sa-l transmita, altfel parerile vor fi impartite.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
-
- veteran
- Mesaje: 603
- Membru din: 01 Apr 2008 12:39
- Localitate: Bucuresti
@ adi oprea
corect. dar am vorbit strict in numele meu asa ca nu trebuie sa fiti asa pornit ca am luat in deradere emisiunea. cine stie un pic nu este interesat, pentru restul care sant la inceput este mult de munca si multe emisiuni de urmarit ,multa practica si in laborator si pe balta. in cea ce priveste folosirea de ready made-uri se poate vorbi pro si contra pana la loc comanda eu sant unul dintre cei carora le place sa dea cu ele. daca stii ce cumperi poti sa ramai surprins de calitatea lor .
respecte
corect. dar am vorbit strict in numele meu asa ca nu trebuie sa fiti asa pornit ca am luat in deradere emisiunea. cine stie un pic nu este interesat, pentru restul care sant la inceput este mult de munca si multe emisiuni de urmarit ,multa practica si in laborator si pe balta. in cea ce priveste folosirea de ready made-uri se poate vorbi pro si contra pana la loc comanda eu sant unul dintre cei carora le place sa dea cu ele. daca stii ce cumperi poti sa ramai surprins de calitatea lor .
respecte
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
- danicristi_79
- senior member
- Mesaje: 343
- Membru din: 07 Iun 2007 10:14
- Localitate: Bucuresti
@danicristi_79
nimic nou pe frontul de vest - traducere -
- Nu am vazut ceva nou pentru mine in EMISIUNEA de pescuit !-
ar trebui sa ma simt vinovat pentru asta ? sincer nu pot !
am inceput cu mult timp in urma treaba asta asa ca nu ma impresioneaza prezentarea folosiri corecte a unei monturi cu plumb pierdut sau dispersia in apa rece a unor '' lichide ''
Dl.Florentin face o treaba buna cu emisiunea toata stima
nimic nou pe frontul de vest - traducere -
- Nu am vazut ceva nou pentru mine in EMISIUNEA de pescuit !-
ar trebui sa ma simt vinovat pentru asta ? sincer nu pot !
am inceput cu mult timp in urma treaba asta asa ca nu ma impresioneaza prezentarea folosiri corecte a unei monturi cu plumb pierdut sau dispersia in apa rece a unor '' lichide ''
Dl.Florentin face o treaba buna cu emisiunea toata stima
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
Din punctul meu de vedere(al unui incepator), informatiile au fost de-a dreptul pretioase:
1. Am vazut un experiment care m-ar fi costat foarte mult si nu stiu daca mi-as fi dat seama ce-am obtinut prin el.
2. Am invatat in ce situatii se folosesc si cum actioneaza diferite arome.
3. Si cel mai important...am invatat sa gandesc corect despre anumite arome.
Sigur, ar fi frumos sa-mi zica Garbmayer sau Tim Paisley o reteta super de boilies. Evident, prind cu ea, sunt multumit...dar nu stiu de ce.
Sa inveti un pescar sa gandeasca corect despre nada...e cu totul altceva. Odata avand informatiile de baza si gandirea modelata corect poate incepe cu adevarat experimentarea.
Cel mai mult apreciez formarea unor opinii corecte, ca si in cazul promovarii C&R.
Recunosc...e singura emisiune de la OTV la care ma uit .
1. Am vazut un experiment care m-ar fi costat foarte mult si nu stiu daca mi-as fi dat seama ce-am obtinut prin el.
2. Am invatat in ce situatii se folosesc si cum actioneaza diferite arome.
3. Si cel mai important...am invatat sa gandesc corect despre anumite arome.
Sigur, ar fi frumos sa-mi zica Garbmayer sau Tim Paisley o reteta super de boilies. Evident, prind cu ea, sunt multumit...dar nu stiu de ce.
Sa inveti un pescar sa gandeasca corect despre nada...e cu totul altceva. Odata avand informatiile de baza si gandirea modelata corect poate incepe cu adevarat experimentarea.
Cel mai mult apreciez formarea unor opinii corecte, ca si in cazul promovarii C&R.
Recunosc...e singura emisiune de la OTV la care ma uit .
<*))))))><{