nu ma mir
Belgia 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
din cauza sistemului bine pus la punct si fara coruptie (printre paznici),si permisul o fi el ieftin dar daca te prind cu matza-n sac ai puso ,au niste amenzi care duc pana la 2500 euro asta in belgia in germania nu stiu ,iar in franta numai daca te prinde cu sacul de pastrare la apa si cu crap in el poti sa fluieri dupa scule ca de amenda nu mai zic (23000 euro)Vlasin Florin scrie:@bruno
nu ma mirimi e ciuda ce conditii aveti si ce bani platiti
Pai si ai voie sa iei crap acasa in Franta? Daca nu, si nici n-ai voie sa-l tii pana la o poza, e interzis portul de saci de pastrare?!Razvan.D scrie:[in franta numai daca te prinde cu sacul de pastrare la apa si cu crap in el poti sa fluieri dupa scule ca de amenda nu mai zic (23000 euro)
gluma-i gluma, dar la un moment dat nu mai pricep nici rostul prohibitiei, nici al dimensiunilor minime, sa nu mai zic de inexistenta unei reguli generalizate pentru pestii mari, care oricum nu prea-s comestibili...
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- razvan 13
- member
salut razvanRazvan.D scrie:din cauza sistemului bine pus la punct si fara coruptie (printre paznici),si permisul o fi el ieftin dar daca te prind cu matza-n sac ai puso ,au niste amenzi care duc pana la 2500 euro asta in belgia in germania nu stiu ,iar in franta numai daca te prinde cu sacul de pastrare la apa si cu crap in el poti sa fluieri dupa scule ca de amenda nu mai zic (23000 euro)Vlasin Florin scrie:@bruno
nu ma mirimi e ciuda ce conditii aveti si ce bani platiti
cine da amenzile astea ?? ?
spre exemplu in bayern nu exista perioada de prohibitzie la crap,datorita faptului ca apa fiind prea rece cu toate ca pestele depune normal icrele,nu eclozeaza.Dan Cotelici scrie:Daca nu ai voie sa iei peste nu are rost sa stabilesti o perioada de prohibitie.iorga george scrie:Stati ca eu n-am priceput ,"...tot anul" ...adica nu au perioada de prohibitie ?
si totusi sint de parere ca o perioada de prohibitzie pt crap nu ar strica,sa aiba si pestele posibilitatea sa depuna in liniste icrele (mersi bruno pt gindurile bune
razvan s-a ajuns si in ro pe citeva beltzi private (dirvari tincabesti...) sa fie crapi frumosi si viitorul este foarte roz pe aceste beltzi unde administratori (sau proprietari nu stiu ce sint) se ocupa cu adevarat de ele.singura problema este pretzul...acum sincer taxele din romania spun tot.ce se plateste la sfirsit de saptamina pe o balta buna in ro ma costa pe mine in germania pe 5 lacuri un an intreg si asta intrun loc nenorocit unde C&R este interzisRazvan.D scrie:@teacher64
deh,asta e dar asa au ajuns vesticii sa aibe crapi frumosi ,in romania paznicii aia ii cumperi usor