noi am stat pana sambata pe la pranz.deci cei care au luat de 16,5 au venit dupa noi si se pare ca au avut mai mult noroc ptr ca la noi cel mai mare a fost de 15.a fost o partida ok(9 bucati intre 10 si 15) dar se poate mult mai bine(parerea mea) la potentialul baltii...sper sa reusesc sa imi fac timp si sa merg cat mai curand.poate ne prindem pe balta
LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@florioro
noi am stat pana sambata pe la pranz.deci cei care au luat de 16,5 au venit dupa noi si se pare ca au avut mai mult noroc ptr ca la noi cel mai mare a fost de 15.a fost o partida ok(9 bucati intre 10 si 15) dar se poate mult mai bine(parerea mea) la potentialul baltii...sper sa reusesc sa imi fac timp si sa merg cat mai curand.poate ne prindem pe balta
si eu am fost in weekendul trecut de vineri pana duminica pe la 9.00
cei cu crapu mare erau baetii din CJ aia cu concursu de la Cetariu... pozele lor le am eu ca ei nu aveau aparat
eu am lovit 7 exemplare dar toate intre 5 si 8 kile din care 6 sambata noaptea... merg din nou peste 2 weekenduri. pa fir intins.
cei cu crapu mare erau baetii din CJ aia cu concursu de la Cetariu... pozele lor le am eu ca ei nu aveau aparat
eu am lovit 7 exemplare dar toate intre 5 si 8 kile din care 6 sambata noaptea... merg din nou peste 2 weekenduri. pa fir intins.
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team
Xtreme Carp Team
am urmarit acum emisiunea de sambata a lui Florentin Iuga de pe OTV si se pare ca a avut aceeasi problema cu rateurile . si a schimbat si el carligele si monturile si tot degeaba , cred ca aceeasi problema a fost si la Livada a mancat tare anemic pestele . concluzia .....???? nu voi a-ti fost de vina ci crapii ca mancau anemic si se intepau foarte putin , dar trebe sa aiba si ei o sansa nu ????? altfel ce farmec ar mai avea pescuitul ?????
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
nu stiu ce sa intamplat ca ati avut asa de multe rateuri,poate fi intradevar de la concurs dar.....,!.noi am avut 2 rateuri si asta din cauza mea pt ca am facut o intindere la ambele maini si in momentul in care am ridicat minciocu sa-l iau nu era cu totul bagat si a iesit din el,asta e si el are sansa lui.M@tr|x| scrie:Da, se poate sa fie si asta...eu m-am gandit ca dupa concurs, crapii erau destul de "shifonati" si mancau f. precaut. Si asta a cauzat rateurile..
iar din pct de vedere al monturii eu folosesc numai in-line si nu am de gand sa folosesc altceva decat in conditile in care sunt obligat.
de sambata seara pana luni la 11 cand am plecat am prins mult
a fost din nou o partda asa cum ne asteptam,adica reusita
pescuit=sportivitate,fair-play,relaxare
salutare la toata lumea, sunt din cluj si tot citind pe forumul asta m-ati facut curios cu acest lac si as vrea si eu sa trag o fuga pana acolo vreo 3 zile.............daca m-ati putea ajuta cu cateva informatii : cat e taxa pe zi, daca se poate pescui noaptea , daca se poate campa cu cortul, saltea de primire si mincioc cu deschidere mare sunt obligatorii ??? ............cam ce momeli ar merge incercate......sau macar numarul de telefon al patronului
fire intinse tuturor si poate ne vedem pe balta dupa 17 iunie..........
ps : daca cineva e interesat (din cluj) sa vina cu mine astept mp...................
fire intinse tuturor si poate ne vedem pe balta dupa 17 iunie..........
ps : daca cineva e interesat (din cluj) sa vina cu mine astept mp...................
concluzia?dan-h scrie:am urmarit acum emisiunea de sambata a lui Florentin Iuga de pe OTV si se pare ca a avut aceeasi problema cu rateurile . si a schimbat si el carligele si monturile si tot degeaba , cred ca aceeasi problema a fost si la Livada a mancat tare anemic pestele . concluzia .....???? nu voi a-ti fost de vina ci crapii ca mancau anemic si se intepau foarte putin , dar trebe sa aiba si ei o sansa nu ????? altfel ce farmec ar mai avea pescuitul ?????
personal incep sa cred ca devine dresura,balta fiind extrem de pescuita si pestii prinsi saptamanal atunci sigur crapul incepe sa fie mai atent pe ce pune gura ,personal am patit si eu acelasi lucru acum cativa ani cand impreuna cu alti 2 colegi ne-am dus in franta la o balta pt 3 zile in care am avut in jur de 25 de trasaturi toti 3 si nu am reusit sa scoatem decat 1 CRAP ,nu a fost problema de forfac sau nada ci pur si simplu punea gura foarte fin