Echipa Romaniei de Pescuit la Crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
cornel rosioru
- veteran
Azi 30 septembbrie 2004 ora1pm., 3 pm. ora locala, a inceput C.M. de pescuit la crap.
La ora 22pm. a sunat Cristi Rudeanu pt. a va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor. Asa ca la tragerea la sorti au cazut astfel:
Cristi si Sorin Rudeanu sectorul A
Vladeanu si Vladut sectorul B
Leo si Gogu sectorul C
Vladeanu&Vladuti au ceva probleme. Au cazut pe apa de 6-9m.
Leo&Gogu au cazut cap de stand.
Cristi&Sorin nu sunt cap de stand, nu au apa prea mare si spera sa faca treaba.
Pina la ora asta nu a punctat nimeni.
SA LE AJUTE DUMNEZEU, SI SA AUZIM NUMAI VESTI BUNE.
La ora 22pm. a sunat Cristi Rudeanu pt. a va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor. Asa ca la tragerea la sorti au cazut astfel:
Cristi si Sorin Rudeanu sectorul A
Vladeanu si Vladut sectorul B
Leo si Gogu sectorul C
Vladeanu&Vladuti au ceva probleme. Au cazut pe apa de 6-9m.
Leo&Gogu au cazut cap de stand.
Cristi&Sorin nu sunt cap de stand, nu au apa prea mare si spera sa faca treaba.
Pina la ora asta nu a punctat nimeni.
SA LE AJUTE DUMNEZEU, SI SA AUZIM NUMAI VESTI BUNE.
-
Vizitator
-
Mihai Vasilescu
- member
-
cornel rosioru
- veteran
Am sa intrb cite tari participa. Oricum 12 state inseamna 36 de echipe. Intre ele duble campioane mondiale, campioane mondiale, vice campioane mondiale. Daca la o Cupa Mondiala participa cine isi permite sa plateasca taxa, la un Campionat Mondial vin cele mai tari echipe calificate din fiecare tara. Concurenta nu gluma.
-
cornel rosioru
- veteran
Revin cu vesti din Portugalia. 01.10.2004. ora 10,30 am.
La ora 10,30 am. am vorbit din nou cu Cristi Rudeanu.
In sectorul B Andrei si Vladut au luat 2 buc. nepunctabile, iat Leo si Gogu 6 buc. nepunctabile azinoapte. E bine, iseamna ca se aduna pestele. Unde e peste mic e si peste mare. In sectorul A au punctat Slovenii 3 buc. si Slovacii 2 buc. punctabile. In rest nimic. Cristi si Sorin au viata grea cu Slovaci astia.
Asa e, participa 12 tari printre care Slovacii, (cei mai periculosi. Dubli campioni mondiali iar anul trecut vice campioni mondiali.)Africa de Sud, Italia, Franta, Belgia, Rusia, Austria, Macedonia etc.
Deseara va dau din nou amanunte.
SA LE AJUTE DUMNEZEU SA INTRE SI PUNCTABILI.
La ora 10,30 am. am vorbit din nou cu Cristi Rudeanu.
In sectorul B Andrei si Vladut au luat 2 buc. nepunctabile, iat Leo si Gogu 6 buc. nepunctabile azinoapte. E bine, iseamna ca se aduna pestele. Unde e peste mic e si peste mare. In sectorul A au punctat Slovenii 3 buc. si Slovacii 2 buc. punctabile. In rest nimic. Cristi si Sorin au viata grea cu Slovaci astia.
Asa e, participa 12 tari printre care Slovacii, (cei mai periculosi. Dubli campioni mondiali iar anul trecut vice campioni mondiali.)Africa de Sud, Italia, Franta, Belgia, Rusia, Austria, Macedonia etc.
Deseara va dau din nou amanunte.
SA LE AJUTE DUMNEZEU SA INTRE SI PUNCTABILI.
Ultima oară modificat 02 Oct 2004 09:47 de către cornel rosioru, modificat de 3 ori în total.
-
cornel rosioru
- veteran
VESTI BUNE, 02.10. 2004. ora 9,43 am.
Am trecut de jumatatea cuncursului. BAIETII sunt pe podium. Ei si sirbii sunt singurii care au punctat in toate 3 sectoarele.
In sectorul A Cristi & Sorin sunt pe locul 1 la o diferenta de 0,50g de sirbi
cu 2 pesti punctabili.
In sectorul B Andrei & Vladut sunt pe locul 3 cu 2 pesti punctabili.
In sectorul C Leo & Gogu au punctat si ei dimineata. 1 punctabil din 30-35 de buc.
Cel mai bun lucru e ca au punctat in toate sectoarele. La C.M. poti avea 200kg. in doua sectoare, daca nu punctezi si in al treilea nu urci pe podium.
Deocamdata ne batem pt. locul 1-2 cu sirbii.
Punctind in 3 sectoare avem sanse si la individual.
Ce ati zice de niste C.M. pe natiuni si C.M. individuali. Hai ca iar bat cimpii, iar am inceput sa visez
S-AI AJUTE DUMNEZEU SA O TINA TOT ASA.
Am trecut de jumatatea cuncursului. BAIETII sunt pe podium. Ei si sirbii sunt singurii care au punctat in toate 3 sectoarele.
In sectorul A Cristi & Sorin sunt pe locul 1 la o diferenta de 0,50g de sirbi
In sectorul B Andrei & Vladut sunt pe locul 3 cu 2 pesti punctabili.
In sectorul C Leo & Gogu au punctat si ei dimineata. 1 punctabil din 30-35 de buc.
Cel mai bun lucru e ca au punctat in toate sectoarele. La C.M. poti avea 200kg. in doua sectoare, daca nu punctezi si in al treilea nu urci pe podium.
Deocamdata ne batem pt. locul 1-2 cu sirbii.
Punctind in 3 sectoare avem sanse si la individual.
Ce ati zice de niste C.M. pe natiuni si C.M. individuali. Hai ca iar bat cimpii, iar am inceput sa visez
S-AI AJUTE DUMNEZEU SA O TINA TOT ASA.
- Iliuta Goean
- maniac
-
Vizitator
Am vorbit cu Vladut acum 1 ora . Situatia s-a schimbat pe standuri dar tot locul 2 sunt !
Deci - Andrei & Vladut - locul 1
- Cristi & Sorin - locul 2
- Leo & Gogu - locul 3
Lupta pentru locul 1 - daca o singura echipa urca un loc suntem campioni mondiali !!!! Sa mor asta chiar ar fii o chestie super . S-a plecat de la Hobaia si se poate ajunge la titlul mondial ! Cine a zis ca pina la urma oamenii nu isi pot indeplini destinul ?
Deci - Andrei & Vladut - locul 1
- Cristi & Sorin - locul 2
- Leo & Gogu - locul 3
Lupta pentru locul 1 - daca o singura echipa urca un loc suntem campioni mondiali !!!! Sa mor asta chiar ar fii o chestie super . S-a plecat de la Hobaia si se poate ajunge la titlul mondial ! Cine a zis ca pina la urma oamenii nu isi pot indeplini destinul ?
- Musaro Adriano
- veteran