Acum 2 saptamini m-am dus doar sa-mi cumpar Tigari cam 500 m de casa. Inaintea magazinului faceau control, eu fara permis la mine si fara centura pusa, m-au taxat cu 40. Scumpe tigari au fost aleamirceas scrie: - ai condus fara centura? pac amenda! suma: (zi-mi Bruno cat mai e ca nu mai stiu)
Chiar a cazut recordul mondial???
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Mindru Viorel
- member
- carp brigade
- junior member
Bruno
Ai avut intradevar un drum lung...
N-ai automat de tigari mai aproape?
Sau n-ai avut Kleingeld la indemina?
Eu de exemplu platesc lunar minimum 120 euroi pentru parkare nepermisa
...locuiesc linga un spital municipal cu peste 2.000 de angajati care nu au capacitate completa de parkare, asa ca Personalul parcheaza pe strazile din apropiere iar locuitorii zonei nu mai gasesc nimic liber.Iar primaria trimite zilnic dimineata si seara Politessele sa imparta amenzi... 
Ai avut intradevar un drum lung...
N-ai automat de tigari mai aproape?
Eu de exemplu platesc lunar minimum 120 euroi pentru parkare nepermisa
Vrei sa fi o zi fericit, atunci imbatate!
Vrei sa fi un an fericit,atunci casatorestete!!
Vrei sa fi toata viata fericit,dute la pescuit!!!
Vrei sa fi un an fericit,atunci casatorestete!!
Vrei sa fi toata viata fericit,dute la pescuit!!!
- florin plesu
- member
carprom
se pare ca politia din germania e mai romanizata....lol eu am patit sa-mi bata in geam la mashina ( politaiul fiind pe motocicleta ) shi sa ma invite sa-mi pun centura! sau alta faza! intr-o zi am imprumutat o mashina de la munca shi nu aveam nici un act la mine! culmea am mai intrat shi pe o strada unde era interzis ........unde era shi un filtru.........care era scopul politishtilor??? venea la fiecare in parte la mashinile parcate in linie ashteptand amenda shi intreba.....INTORCI? eu zic....da! PAI ASHA MA GANDEAM SHI EU! atunci am facut legatura......vrei sa treci inainte...plateshti...intorci scapi basma curata!
shi sa mai urashti gaborii!!! asha gabori...>>>>>.......!!
se pare ca politia din germania e mai romanizata....lol eu am patit sa-mi bata in geam la mashina ( politaiul fiind pe motocicleta ) shi sa ma invite sa-mi pun centura! sau alta faza! intr-o zi am imprumutat o mashina de la munca shi nu aveam nici un act la mine! culmea am mai intrat shi pe o strada unde era interzis ........unde era shi un filtru.........care era scopul politishtilor??? venea la fiecare in parte la mashinile parcate in linie ashteptand amenda shi intreba.....INTORCI? eu zic....da! PAI ASHA MA GANDEAM SHI EU! atunci am facut legatura......vrei sa treci inainte...plateshti...intorci scapi basma curata!
- Tilea Gabriel
- Moderator
Salut baieti , hai sa ne intoarcem la recorduri , am fost de curand la o balta in Caras Severin ( Varadia ) , am reusit intr-o zi 11 capturi intre 5,5 si 8 Kg si sunt mai mult decat sigur ca avem acolo si crapi de record mondial (cel mai mare prins de mine =19,1kg) .Din pacate balta e plina de agataturi , dar am auzit promisiuni pt. la toamna cum ar putea muta tot pestele intr-un lac mai mare in interiorul aceluiasi complex de balti .Poate va fac vreo surpriza 
- Tilea Gabriel
- Moderator