dif dintre actiunea parabolica si cea progresiva?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Doru Ionica
- member
Folosesc din primavara cupa de nadire si mi se pare mai eficienta cea de la Technipesh ,din cauza ca are cupa rigida si nu turteste "mandarina" la aruncare.Bilele le prepar din Method-Mix cu diametrul de 4o mm (astea au zburat cel mai mult) ,intr-o presa pe care mi-a facut-o un strungar,ptr ca presa care am gasit-o pe piata, fiind din plastic ,a cedat.Chiar si asa la aruncari puternice,multe bile se sparg.Ouale adaugate in mix,ajuta multiar daca le mai si fierbi un minut cu o zi inainte este super.Am aruncat maxim 100 m.
http://www.becker-fishing-tackle.de/sho ... cts_id=715freecarp scrie:@Bruno
cum se numeste "tunul" ala cu aer comrimat?

- Vlasin Florin
- maniac
Re: am inteles dif....multumesc dar mai am o intrebare
@mirceaef
Florine, parerea mea este ca depinde de cate ori arunci in timpul unei partide cu o anume lanseta."
ai dreptate,dupa 5 lansari in blana,balta avea un plumb mai mult,dar am dat cu 120g,ca sa vad ce poate batul,cred ca a si parait putin
,dar m-am cumintit si cu plumb de100g,nu am mai avut problema,dar nici nu am incarcat lanseta mai mult de 80%.
Florine, parerea mea este ca depinde de cate ori arunci in timpul unei partide cu o anume lanseta."