Concursuri de Pescuit sezon 2008!!!

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 29 Dec 2007 10:56

sebas scrie:
De ce mergi la concursuri, ce vrei sa dovedesti ? O faci ptr Profit sau din placere ??
:?: Intrebarea corecta ar fi de ce mergi la concursuri. :?:
:!: Nu vad unde ar putea fi profitul si placerea. :!:

@sebas
De profit nu poate fi vorba.
Iar placerea tu nu ti-o poti imagina atita timp cit nu ai cum sa ajungi la ea.(sau nu vrei).
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 29 Dec 2007 11:00

Sunt in asentimentul maestrului
APCR-CS CARPZONE

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 29 Dec 2007 11:15

cornel rosioru scrie:

2 Ba au nevoie vezi cupele mondiale.

Cine sunt ptr tine cei mai mari si mai tari din lume ?

3 Din auzite nu-ti poti face o impresie, dupa rezultate da.

aici ma abtin

Am sa raspund si la intrebarea ta. Din spirit de competitie si pt. a ma intrece cu cei mai buni din lume.

oare ?

As mai avea si eu o intrebare.
Daca voi nu ati participat niciodata la un concurs de ce judecati niste oameni care au facut din competitie un mod de viata?

Noi ( eu) nu am judecat pe nimeni, am vrut sa aflu care e motivul participarilor. Cred ca in toata Europa nu se tin atitea concursuri de Crap cite se tin in Romania

Acestia din urma au inceput tot cu pescuitul de placere, cind si-au dorit mai mult au trecut la competitii.
Ptr unii este mai mult, ptr altii nu

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 29 Dec 2007 11:42

carprom scrie:
cornel rosioru scrie:

2 Ba au nevoie vezi cupele mondiale.

Cine sunt ptr tine cei mai mari si mai tari din lume ?

Eu nu pot face aprecieri de genul cine e mai tare in lume. Sunt onorat insa sa particip intr-un concurs alaturi de Rob Hughes, Stive Briggs, Grabmaier, Beccker, Simon Crow, Tim Paislei Lagab sau sirbul Meleg, ca sa amintesc doar citiva. Si daca ii mai si bat inseamna ca nu am pierdut timpul degeaba. Acesti oameni intotdeauna la sfirsit string mina invingatorului. Credema ca ce simti in momentele acelea e cu adevarat unic.
Cornel Rosioru
www.crapmania.ro

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 29 Dec 2007 11:57

cornel rosioru scrie: Acesti oameni intotdeauna la sfirsit string mina invingatorului. Credema ca ce simti in momentele acelea e cu adevarat unic.
Ptr asta toata stima :-)

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 29 Dec 2007 12:16

carprom scrie:
cornel rosioru scrie:

3 Din auzite nu-ti poti face o impresie, dupa rezultate da.

aici ma abtin

Hai sa te lamuresc cum stau lucrurile cu echipa senzor.
Senzorul s-a format in urma cu 4 ani. Inca de atunci se anunta ca cea mai puternica si sudata echipa.
Rezultatele au inceput sa vina repede si este invincibila in tara.
Remarcabil ca nici afara nu sta rau.
De atunci echipa a concurat prin Portugalia de 2 ori, Belgia, Serbia, Ungaria de 3 ori si USA. Interesant este ca niciodata nu a venit fara podium. In total au adus 11 medalii.
In tara a cistigat tot ce se putea cistiga, inclusiv cele mai scumpe concursuri: Sarulesti, Tincabesti si Dirvari.
De aici si problema altora. Daca in concurs nu pot face fata senzorilor atunci hai sa muscam (problema specific romaneasca).
Culmea e alta, au inceput sa iasa la suprafata tentative de tot felul (ca sa fiu blind) din partea celor ce vor sa vada senzorii batuti.
Problema e ca nici asa nu au reusit sa bata cea mai titrata echipa din Romania. SENZOR.
Ultima oară modificat 03 Ian 2008 12:27 de către cornel rosioru, modificat 1 dată în total.
Cornel Rosioru
www.crapmania.ro

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 29 Dec 2007 12:16

cred ca stiu la ce te refereai carprom cu concursurile....si intr-adevar e ceva sa pescuiesti alaturi de nume mari ca cei scrisi de domnul rosioru.si pe lista aceea ii putem trece linistiti si pe cei de la senzor desi sunt romani.au o gramada de titluri si cred ca pot fi pusi alaturi de orice alt pescar mare din lume.(chiar imi pare rau ca am pierdut ocazia sa pescuiesc alaturi de ei la livada dar poate am ocazia la sarulesti in mai 2008 :D )

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 29 Dec 2007 12:17

de ce pe o balta pretul la c&r este de 50-100 ron pe zi ,iar ptr concurs pe aceeasi balta pretul ptr partricipare este de 500-1000-1500 EURO...eu asta nu inteleg :roll: ....parerea mea

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 29 Dec 2007 12:38

Pt. ca si premiile sunt de 30-40-50 mii de euro.
Curios ca anul acesta APCR a organizat concursuri ieftine pt. toata lumea. Rezultatul? Abia daca au venit 15-20 de echipe. Nu s-au putut scoate nici cheltuielile.
Pe cind la un concurs scump nu ajung locurile. Si atunci cine mai spune ca sunt scumpe concursurile?
Cornel Rosioru
www.crapmania.ro

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 29 Dec 2007 12:48

[quote="cornel rosioru"]Pt. ca si premiile sunt de 30-40-50 mii de euro.
Curios ca anul acesta APCR a organizat concursuri ieftine pt. toata lumea. Rezultatul? Abia daca au venit 15-20 de echipe. Nu s-au putut scoate nici cheltuielile.
Pe cind la un concurs scump nu ajung locurile. Si atunci cine mai spune ca sunt scumpe concursurile?[/qu
Pai pe ce locatie si la ce distanta de bucuresti sa desfasurat concursul?
Eu in afara de bugeac nu/mi amintesc altul,au mai fost?
Ia sa vedem un concurs ieftin pe hobaia sau tancabesti sa vedem in cate ore se umple lista.
APCR-CS CARPZONE

Scrie răspuns