Sisteme de avertizare !
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Daniel Costache
- veteran
- Daniel Costache
- veteran
Cristinel trbuie sa mergi regulat la sala sa poti tage de mine.... sau iti mai iei vreo doi priteni cu tine si poate asa o sa reusiti...
daca vrei bocanc iti dau cu placere o pereche....
chestia asta cu auto-inteparea mi se pare mai mult decat aberanta, insa cui ii place n-are decat sa o foloseasca.
chestia asta cu auto-inteparea mi se pare mai mult decat aberanta, insa cui ii place n-are decat sa o foloseasca.
Salutari din Miami
- XquiZZiT
- senior member
Eu am prieteni care nu sunt de acord nici macar cu sistemele electronice de avertizare, considera ca sunt nishte ustensile care rapesc din frumusetea acestui sport, shi prefera pescuitul stationar, unul dintre ei inca mai foloseste batranele plute din pana de gasca, shi zice ca: "daca nu vezi tu pluta cand se duce la fund sau se culca la suprafata, atunci nu mai e pescuit...ce pescuit e ala cand stai intins pe pat shi te trezeshte senzorul, tu numa' te duci, inztepi shi ai scos crapu pe mal?" asta e, fiecare cu gusturile sale, shi bine a zis cine a zis ca gusturile nu se discuta! eu unu incerc pe cat posibil sa respect opiniile shi convingerile fiecaruia, iar daca lui cristi ii place acest sistem, shi in plus, ii aduce shi rezultate, numa' bine din partea mea! cat mai multe inztepari automate!!
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
nu cred ca este necesar,chiar daca in ultimile luni,am pus ceva slanina pe mine,tot ridic o DACIE din lateral.cit despre bocanc,cred ca am precizat,DOAR CU PICIORUL IN EL.gata cu OFF TOPIC,eu am spus ce folosesc,si de ce sint multumit.FIR INTINS.Daniel Costache scrie:Cristinel trbuie sa mergi regulat la sala sa poti tage de mine.... sau iti mai iei vreo doi priteni cu tine si poate asa o sa reusiti...