valpangica vs razvan

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul crapului

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
carprom
maniac

Mesaj de carprom » 16 Ian 2008 21:21

@ Val Pangica,

cu toata stima, dar eu am inpresia ca parca esti platit de cineva sa aprinzi focul pe aici.
Atita amar de timp, nu t-ea mai vazut nimeni pe aici, acuma ai iesit ca ciupearca dupa ploaie, dar se pare ca fiind una otravitoare.
Credema, eu m-am saturat de toate discutile astea, eu am parerea mea, altii pe a lor, si de aia nu ma mai amestec, de aceea te-as ruga lasa sa fie crap.ro asa cum e, si mergi dincolo unde po-ti sa tai si sa spinzuri cum vrei.

Numai Bine

Val Pangica
member

Mesaj de Val Pangica » 16 Ian 2008 21:22

Hai ca ii fac rau lui Dan si il cunosc de ceva vreme . Nu mai scriu pe aici ca fac mai mult rau decit bine . Adevarul supara pe multi si nu e treaba mea cine modereaza si ce politica a sitului se aplica . Am avut o mare supriza asta seara , sa vad ca cineva isi aduce aminte de o reteta de-a mea de mix pe care am postat-o aici acum vreo 2-3 ani de zile . Multumesc prietene ! Pentru mine asta conteaza ! Restul e poezie . Daca mai gasesc pe undeva sa scriu bine - daca nu asta este . Va las in seama moderatorilor pe care ii cultivati si ii acceptati . Fir Intins .
Ultima oară modificat 16 Ian 2008 21:25 de către Val Pangica, modificat 1 dată în total.

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 16 Ian 2008 21:23

a scris florin vlasin ceva cu adresa la val............s-a sters....nu e bine......nici macar nu era ceva f jignitor....era un duel de conversati fff civilizat..
nu mai stergeti nimik ca se strica forumul asta de tot
><)))°>-------- Dani

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 16 Ian 2008 21:24

@albert
nu mi-e frica sa recunosc cand sterg o postare ,azi valpangica a deschis discutia despre niste postari de ieri ,a revenit a intrebat si i-am raspuns ,acest topic este intre mine si el si ma rog deschis oricarei discutii pt toti deci din nou nu am interesul de a sterge din postari mai ales acum

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 16 Ian 2008 21:24

De aia am spus si eu Daniel.

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 16 Ian 2008 21:27

Daniel Hentiu scrie:a scris florin vlasin ceva cu adresa la val............s-a sters....nu e bine......nici macar nu era ceva f jignitor....era un duel de conversati fff civilizat..
nu mai stergeti nimik ca se strica forumul asta de tot
Cine a sters sa puna inapoi.
@ Daniel, nu stiu ce sa sters, dar daca nu se va pune inapoi, eu ma voi retrage din functia de Moderator.
Anunta-ma te rog daca sa pus inapoi sau nu.

M-am saturat de tziganie

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 16 Ian 2008 21:27

a luat foc forumul... :lol: ....imi place...pana dimineata se fac 10 pagini la acest subiect
felicitari...ati ridicat cota de piata :mrgreen:
><)))°>-------- Dani

sebas
member

Mesaj de sebas » 16 Ian 2008 21:28

................
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 03:43 de către sebas, modificat 1 dată în total.

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 16 Ian 2008 21:29

Pe rapitori.ro, moderatorii au bunul obicei (nu stiu daca toti, dar am vazut mai multe cazuri) de a sterge numai textul celui ce-a postat si scriu "moderat de X-ulescu" si motivul. Nu se poate face si aici asa? Cel ce sterge sa-si asume raspunderea, nu sa se ascunda dupa deget.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 16 Ian 2008 21:30

M-ar mira sa se puna. L-a laudat Vlasin Florin pe Val Pangica si hop!, in 5 minute a disparut postarea. Cred ca eu si Daniel am citit-o. Prea multa patima in ce nu ar trebui...

Închis