valpangica vs razvan
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@ Val Pangica,
cu toata stima, dar eu am inpresia ca parca esti platit de cineva sa aprinzi focul pe aici.
Atita amar de timp, nu t-ea mai vazut nimeni pe aici, acuma ai iesit ca ciupearca dupa ploaie, dar se pare ca fiind una otravitoare.
Credema, eu m-am saturat de toate discutile astea, eu am parerea mea, altii pe a lor, si de aia nu ma mai amestec, de aceea te-as ruga lasa sa fie crap.ro asa cum e, si mergi dincolo unde po-ti sa tai si sa spinzuri cum vrei.
Numai Bine
cu toata stima, dar eu am inpresia ca parca esti platit de cineva sa aprinzi focul pe aici.
Atita amar de timp, nu t-ea mai vazut nimeni pe aici, acuma ai iesit ca ciupearca dupa ploaie, dar se pare ca fiind una otravitoare.
Credema, eu m-am saturat de toate discutile astea, eu am parerea mea, altii pe a lor, si de aia nu ma mai amestec, de aceea te-as ruga lasa sa fie crap.ro asa cum e, si mergi dincolo unde po-ti sa tai si sa spinzuri cum vrei.
Numai Bine
-
Val Pangica
- member
Hai ca ii fac rau lui Dan si il cunosc de ceva vreme . Nu mai scriu pe aici ca fac mai mult rau decit bine . Adevarul supara pe multi si nu e treaba mea cine modereaza si ce politica a sitului se aplica . Am avut o mare supriza asta seara , sa vad ca cineva isi aduce aminte de o reteta de-a mea de mix pe care am postat-o aici acum vreo 2-3 ani de zile . Multumesc prietene ! Pentru mine asta conteaza ! Restul e poezie . Daca mai gasesc pe undeva sa scriu bine - daca nu asta este . Va las in seama moderatorilor pe care ii cultivati si ii acceptati . Fir Intins .
Ultima oară modificat 16 Ian 2008 21:25 de către Val Pangica, modificat 1 dată în total.
- Dani Hentiu
- maniac
@albert
nu mi-e frica sa recunosc cand sterg o postare ,azi valpangica a deschis discutia despre niste postari de ieri ,a revenit a intrebat si i-am raspuns ,acest topic este intre mine si el si ma rog deschis oricarei discutii pt toti deci din nou nu am interesul de a sterge din postari mai ales acum
nu mi-e frica sa recunosc cand sterg o postare ,azi valpangica a deschis discutia despre niste postari de ieri ,a revenit a intrebat si i-am raspuns ,acest topic este intre mine si el si ma rog deschis oricarei discutii pt toti deci din nou nu am interesul de a sterge din postari mai ales acum
Cine a sters sa puna inapoi.Daniel Hentiu scrie:a scris florin vlasin ceva cu adresa la val............s-a sters....nu e bine......nici macar nu era ceva f jignitor....era un duel de conversati fff civilizat..
nu mai stergeti nimik ca se strica forumul asta de tot
@ Daniel, nu stiu ce sa sters, dar daca nu se va pune inapoi, eu ma voi retrage din functia de Moderator.
Anunta-ma te rog daca sa pus inapoi sau nu.
M-am saturat de tziganie
- Dani Hentiu
- maniac
Pe rapitori.ro, moderatorii au bunul obicei (nu stiu daca toti, dar am vazut mai multe cazuri) de a sterge numai textul celui ce-a postat si scriu "moderat de X-ulescu" si motivul. Nu se poate face si aici asa? Cel ce sterge sa-si asume raspunderea, nu sa se ascunda dupa deget.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro