LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
dinu profesoru
- senior member
cititi mai atenti regulamentul de ordine pct 1,am sa detaliez:
inainte de inceperea partidei fiecarui pescar i se va prezenta regulamentul de ordine si cu manuta lui va trece numele,prenumele,seria CI,mentiunea:" am luat la cunostinta si sunt de acord" iar la sfarsit semnatura.
Procuror de serviciu este nonstop,mai departe vedem...
inainte de inceperea partidei fiecarui pescar i se va prezenta regulamentul de ordine si cu manuta lui va trece numele,prenumele,seria CI,mentiunea:" am luat la cunostinta si sunt de acord" iar la sfarsit semnatura.
Procuror de serviciu este nonstop,mai departe vedem...
- sorinacio_1
- member
in situatia asta politistii aia ori sunt prostii lumii ori exces de zel.. dar tot cretini sunt.... nu .. frate... l-am prins in ograda mea... l-am tocat si gata.... alta data nu mai vine...zfcristian scrie:LAsa-l ca vede elCucu Ionel scrie:Castig pe draq, Brie! Nu va sfatuiesc sa sechestrati persoanele depistate ca fura, mai bine le"intarziati" plecarea pana ce ajunge politia, pe care ati anuntat-o cand ati descoperit infractiunea.![]()
Acum cateva luni cineva a intrat, a furat un laptop si a iesit din cladire, paznicii au fugit dupa el , l-au prins si au sunat la 112, intre timp i-au mai dat si 2 palme , drept urmare au rezultat urmatoarele : dosar de furt pentru hot si paznicii sunt cercetati pentru lovire si pentru... sechestrare![]()
Scuze de offtopic dar ati face bine sa aveti grija
si-l dau si pe mana politiei.. si sa ma cerceteze ei ca i-am batut ....
I'm a WINNER...!!!!!!!!!!:D:...
....:bere:s'am sa beu si chefuiesc.....
- zfcristian
- senior member
Politistii isteti sunt specie pe cale de disparitie
Scuze de offtopic .
Ideea era sa le exemplific faptul ca trebuie sa fie "delicati" in abordarea acestei probleme.
Scuze de offtopic .
Ideea era sa le exemplific faptul ca trebuie sa fie "delicati" in abordarea acestei probleme.
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
-
dinu profesoru
- senior member
vom marca astfel standurile incat fiecare casuta sa aiba stand propriu,casutele sunt dotate cu doua paturi suprapuse 2mx1m in total patru locuri,masuta si patru tabureti,instalatie electrica la care se poate cupla generator.
Insotitorii sub 14 ani nu platesc taxa chiar daca participa activ la pescuit,cei care indeplinesc atributiuni de runner sau toti cei care se afla in stand(sotiile,amantele,prietenele,matusile etc) dar nu participa la pescuit NU platesc taxa.
Insotitorii sub 14 ani nu platesc taxa chiar daca participa activ la pescuit,cei care indeplinesc atributiuni de runner sau toti cei care se afla in stand(sotiile,amantele,prietenele,matusile etc) dar nu participa la pescuit NU platesc taxa.
-
dinu profesoru
- senior member
Premiile de anul trecut raman valabile si in 2010 in aceleasi conditii,din pacate premiul cel mare de 1000 ron pt crap over 25 nu s-a dat,dar s-au dat 6 premii pt over 20 kg,au fost si cativa pescari care nu au stiut de premii,nu au respectat conditiile si le-au pierdut.
Pescuitul se deschide la 1 martie,toti cei care participa in martie la doua sedinte,primesc una gratis(valabil doar pt pescuitul C&R si nu este transmisibila).
Membrii CPS Crisana pot achita abonamentul de 200 eur/an in doua transe,sedinte nelimitate,max 4 bete,drept de rezervare standuri(preanunt 72 h),drept de control.
Pt cei care doresc sa devina membrii ar fi bine o recomandare.
Pescuitul se deschide la 1 martie,toti cei care participa in martie la doua sedinte,primesc una gratis(valabil doar pt pescuitul C&R si nu este transmisibila).
Membrii CPS Crisana pot achita abonamentul de 200 eur/an in doua transe,sedinte nelimitate,max 4 bete,drept de rezervare standuri(preanunt 72 h),drept de control.
Pt cei care doresc sa devina membrii ar fi bine o recomandare.
-
dinu profesoru
- senior member
-
dinu profesoru
- senior member