Va rog sa-mi spuneti care sunt zilele potrivite pentru pescuit la crap in noiembrie. Sambata este bine?
Va rog sa-mi mai spuneti o momeala si o nada potrivita pentru crap, intr-o balta populata cu aceasta specie.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
mai eu caut raspunsurile la intrebarile astea de 6 ani .. dar .. orice zii e buna ( cum se zice daca ai betele in garaj sigur nu prizi peste ) ... Desi in perioada asta activitatea crapului e limitata pot ca sa zic destul de absenta .. din cauza temperaturi si nu numai .. dar .. cred ca toti ne punem intrebarile astea :cind ....?cu ce.... ?unde .. ? dar .. problema e ca nu poti ca sa stii niciodata zioa exacta .. si momeala perfecta nu exista asa ca .. fa tu ANDREY.. incearcale pe toate si .. cind ai timp .Andrey95 scrie:Salut!![]()
Va rog sa-mi spuneti care sunt zilele potrivite pentru pescuit la crap in noiembrie. Sambata este bine?![]()
Va rog sa-mi mai spuneti o momeala si o nada potrivita pentru crap, intr-o balta populata cu aceasta specie.
Unde este acea balta? Ce boiliesuri folosesti?carpkiller scrie:este super potrivita:
o zi cu soare, vant cu ploaie si dimineata racoare
este destul de greu sa mai prinzi crap acum in noiembrie. Eu am prins sambata si duminica cam 20 kg pe o balta in care in vara in 36h prindeam intr-o partida peste 80 kg si pesti peste 10 kg
Incearca in orice zi vrei cu porumb si boiliesuri.
Nu inteleg intrebarea![]()
![]()
![]()
decat in contextul in care te duci numai pe balti de *****, iar sambata si duminica umbla la apa si atunci este mai bine sa te duci MIERCURI-JOI !
Si ce inseamna "umbla la apa"?carpkiller scrie:este super potrivita:
o zi cu soare, vant cu ploaie si dimineata racoare
este destul de greu sa mai prinzi crap acum in noiembrie. Eu am prins sambata si duminica cam 20 kg pe o balta in care in vara in 36h prindeam intr-o partida peste 80 kg si pesti peste 10 kg
Incearca in orice zi vrei cu porumb si boiliesuri.
Nu inteleg intrebarea![]()
![]()
![]()
decat in contextul in care te duci numai pe balti de *****, iar sambata si duminica umbla la apa si atunci este mai bine sa te duci MIERCURI-JOI !