Sert Decision
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Sert Decision
Vand 4 buc lansete Sert Decision, 3.90 m, 3.5 lbs, folosite 4 partide, in rest tinute la "naftalina". Pret pachet 800 lei, tel 0745.250.062
- Tilea Gabriel
- Moderator
Lansetele sunt model mai vechi 2005-2006, din gama SERT, nu le mai gasesti nicaieri pe sit-uri, sunt niste lansete puternice cu actiune de varf, pe spigot, dest-ul de slim pt puterea lor, pret-ul lor noi, la momentul respectiv, fiind de 350 lei la MimTeam, unic importator. Pentru mine personal, mi s-au potrivit foarte bine si sincer, nu mi-a venit sa ma despart de ele.
Lansetele l-am folosit o singura partida la concursul CRap4Ever 2006, cand am pescuit la 120 m in stepi, de unde a aparut si captura concursului respectiv.
Din pacate, trebuie sa va anunt ca mai am 2 buc, din 4, ieri s-au vandut 2.
Parerea mea ca raportul pret/calitate este excelent, credeti-ma, puteti sa le incercati cu cea mai mare placere !
Lansetele l-am folosit o singura partida la concursul CRap4Ever 2006, cand am pescuit la 120 m in stepi, de unde a aparut si captura concursului respectiv.
Din pacate, trebuie sa va anunt ca mai am 2 buc, din 4, ieri s-au vandut 2.
Parerea mea ca raportul pret/calitate este excelent, credeti-ma, puteti sa le incercati cu cea mai mare placere !
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Tilea Gabriel
- Moderator