Cormoran Pro Carp QD

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
catalin_marcu
junior member

Cormoran Pro Carp QD

Mesaj de catalin_marcu » 20 Apr 2008 12:11

Salutare la toata lumea,

Trebuie sa imi cumpar o mulineta si lanseta noua in urmatoarea saptamana. Pana acum, la mulinete am mers doar pe mana OKUMA. Cred ca sunt mulinete foarte bune pentru pretul lor.
Am cumparat anul trecut 2 Okuma Power Liner 865 si nu am fost dezamagit de ele. Cred ca sunt niste mulinete foarte bune.
Dar, uitandu-ma pe site-ul Cormoran (de la ei imi cumpar lanselete) am aruncat o privire si la sectiunea de mulinete. Mare mi-a fost mirarea sa vad ca au scos o mulineta, Pro Carp QD 10PI, incadrata in categoria freespool dar care nu are sistemul biterunner obisnuit ci are o frana fata foarte rapida (de la "frana maxima" pana la "liber" este necesara sub o rotatie completa a franei fata). Acest sitem se numeste QD-Fast Drag si cred ca este ceva asemanator (daca nu acelasi) cu sitemul QD de pe Daiwa Basia (avand in vedere ca Daiwa si Cormoran fac parte din acelasi grup).
Totusi, este o mulineta de buget, are cam acelasi pret ca si Okuma PowerLiner dar are acest sistem QD in loc de biterunner + 2 rulmenti in plus.

Link:
http://www.cormoran.de/co/en/products/f ... -model.htm

A avut cineva posibilitatea sa o vada? Or fi mai bune decat Okuma Powerliner, avand acelasi pret?

Merci,
Catalin.

Scrie răspuns