Ce mulinete??
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Ce mulinete??
Am vazut multe tipuri de mulinete si am auzit diferite pareri in legatura cu anumite modele si de aceea as dori sa stiu ce modele de mulinete folositi(firma,cu sau fara bait etc) si cu ce fir le aveti echipate.Multumesc anticipat. 
In cautare de aventura!Fir Intins.
-
- senior member
- Iliuta Goean
- maniac
Mie mi-a facut tata cadou niste mulinete noi - noute de la Shimano - se cheama SHIMANO POWER AERO FB XT 10000 . Ce parare aveti despre ele ? Eu dadeam cu niste DAIWA EMLEM PRO 5500 si eram foarte mutumit de ele . Astea pe care le-am primit arata super dar vreau sa stiu daca merita sa le tin sau sa le vind ca sa-mi iau altceva ? Multumesc pentru intelegere !
Fir Intins
-
- member
Mai dwarf cred ca tatal tau s-a cam zgarcit (cate ai primit?).
Cum zicea si Cezar Bibu mulinetele tale POWER AERO FB XT 10000 sunt
cam mici, recomandate la pescuitul de primavara la oblete si rosioara
.
Mai bine vinde le si cumpara niste rechizite, ca tot vine 15 septembrie.
Am fost un pic cam rautacios, dar si tu ne-ai provocat intreband:
"Ce parare aveti despre ele ? Eu dadeam cu niste DAIWA EMLEM PRO 5500 si eram foarte mutumit de ele . Astea pe care le-am primit arata super dar vreau sa stiu daca merita sa le tin sau sa le vind ca sa-mi iau altceva ? "
Cum zicea si Cezar Bibu mulinetele tale POWER AERO FB XT 10000 sunt
cam mici, recomandate la pescuitul de primavara la oblete si rosioara

Mai bine vinde le si cumpara niste rechizite, ca tot vine 15 septembrie.

Am fost un pic cam rautacios, dar si tu ne-ai provocat intreband:
"Ce parare aveti despre ele ? Eu dadeam cu niste DAIWA EMLEM PRO 5500 si eram foarte mutumit de ele . Astea pe care le-am primit arata super dar vreau sa stiu daca merita sa le tin sau sa le vind ca sa-mi iau altceva ? "
Mda...mulinetele astea POWER AERO 10000 de la SHIMANO sint atit de proaste incit asi mai avea si eu nevoie de una.
Daca te hotarasti sa iti cumperi rechizite sa imi spui si mie pe privat ca te ajut eu sa mariti cit ai zice " peste" mulineta asta.

Daca te hotarasti sa iti cumperi rechizite sa imi spui si mie pe privat ca te ajut eu sa mariti cit ai zice " peste" mulineta asta.

Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro
www.drcrap.ro