Crap.ro  AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare  Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  CalendarCalendar  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 
rod pod
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Echipamente si accesorii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cristy Arg
new member

Data inscrierii: 28/06/2010

MesajTrimis: Lun 06 28, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: rod pod Raspunde cu citat (quote)

Salut!
As vrea sa`mi cumpar un suport rod pod.unul foarte atractiv la pret este Combo starfish cu tot cu senzori swingere...are cineva? poate sa`mi zica cineva daca dau banii degeaba?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Neamtul
veteran

Data inscrierii: 08/02/2009

MesajTrimis: Lun 06 28, 2010 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am avut rod pod-ul care e inclus in acest set.Parerea mea sincera e ca-i praf!A fost primul meu rod pod si l-am comandat fara sa-l fi vazut live.
Senzorii si swingerele sunt ok(chiar am doi senzori Starfish si chiar isi fac treaba bine).
Daca vrei un rod pod bun care nu e cu mult mai scump decat cel pe care ai pus tu ochii,da un semn! Wink
Cristy Arg
new member

MesajTrimis: Lun 06 28, 2010 10:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am mai vazut unele pe okazii....no name bulgaresti...5posturi. Tu ce imi recomanzi?
Sus
Neamtul
veteran

Data inscrierii: 08/02/2009

MesajTrimis: Lun 06 28, 2010 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu iti recomand nimic pentru ca nu prea am avut de lucru cu rod pod-uri.Nu am folosit suficiente modele ca sa pot sa-ti recomand ceva bazat pe experienta.
Eu zic sa cauti ceva facut din materiale de calitate la preturi intre 300-500lei.
Nu-ti lua cct-uri c-o sa-ti para rau dupa bani.
silviu_ms
member

Data inscrierii: 07/04/2008

MesajTrimis: Mar 06 29, 2010 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

incearca sa cauti de la Starbaits Deluxe parca i zice, eu il folosesc de 2 ani si sunt foarte multumit, nu am ce sa i reprosez, mai ai varianta Solar, Daiwa sau Fox, restul chiar nu stiu daca merita banii....
Wink
Sus
Cristy Arg
new member

MesajTrimis: Mar 06 29, 2010 7:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cam tot ce mi`ai zis sar de 600ron....ma gandeam sa investesc max 2mil in suport
Sus
dariusiacob
junior member

Data inscrierii: 26/01/2009

MesajTrimis: Mie 06 30, 2010 12:06 pm    Titlul subiectului: Suport Raspunde cu citat (quote)

Cristy Arg a scris:
cam tot ce mi`ai zis sar de 600ron....ma gandeam sa investesc max 2mil in suport

La 200 gasesti cu putina rabdare un Sert Opium second(sau una din copiile lui Atakk si Laserfish)sau picheti daca pescuiesti pe rauri.La Total Fishing Sertul e acum la super-pret nu cred sa gasesti ceva mai bun la banii astia-mai vezi si pe alte forumuri Laughing
Sus
Cristy Arg
new member

MesajTrimis: Mie 06 30, 2010 2:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da...e bun pretul dar intra lansete de max 360..eu am de 390. e bun si cu 3picioare..nu e mai bun cu 4 picioare independente?
Sus
cristi_rtg
junior member

Data inscrierii: 26/01/2009

MesajTrimis: Mie 06 30, 2010 4:39 pm    Titlul subiectului: rod pod Raspunde cu citat (quote)

sal,poate te pot ajuta....vezi asta http://www.profishing.ro/rod-pod-uri-si-suporti/rod-pod-uri/carp-pro-rod-pod-6104-4-posturi-6469.html.sper sa nu supar pe nimeni.....nu ???? Mr. Green
George Iorga
maniac

Data inscrierii: 27/03/2003

MesajTrimis: Mie 06 30, 2010 6:36 pm    Titlul subiectului: Re: rod pod Raspunde cu citat (quote)

cristi_rtg a scris:
sal,poate te pot ajuta....vezi asta http://www.profishing.ro/rod-pod-uri-si-suporti/rod-pod-uri/carp-pro-rod-pod-6104-4-posturi-6469.html.sper sa nu supar pe nimeni.....nu ???? Mr. Green

...ti-ai bagat speranta in link si nu se afisaza corespunzator ! Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Echipamente si accesorii Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum