Crap.ro  AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare  Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  CalendarCalendar  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 
Ce plumbi sa folosesc la percuitul la crap?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Echipamente si accesorii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Costin19
new member

Data inscrierii: 27/07/2010

MesajTrimis: Mar 07 27, 2010 9:03 am    Titlul subiectului: Ce plumbi sa folosesc la percuitul la crap? Raspunde cu citat (quote)

Respectele mele la toti pescarii.

Am inceput si eu de curand percuitul la crap si ma tot gandeam ce plumbi pot folosi atat pentru aruncatul din lanseta de la mal cat si plantatul din barca. Am o cunostinta in Germania care poate sa-mi faca rost de produse de pe acest site http://www.bleigussformen-shop.de/. Mie mi-au picat ochii pe urmatoarele modele.

Din meniul : Bleigussformen Süsswasser

F86

F69

F37

Din meniul : Bleigussformen Inline-Bleie

F115

110

95

83

69

17

Intrebarea mea este ce parere aveti despre acestea? Deoarece eu sunt cam incepator si as vrea o parere mai profesionista Very Happy in scopul de a-mi forma o trusa de pescuit. Sau daca considerati ca altele de pe acel site sunt mai bune astept propuneri.

Deasemenea mai am o intrebare in legatura cu vopselele din meniul : Lacke / Farben, pentru capetele de jig. Sunt cauciucate? Ar fi bine sa fie cauciucate? deoarece am auzit acum ca unele balti nu mai accepta plumbi necauciucati pentru a combate poluarea apei cu metale grele. Orice parere este bine venita.

Multumesc foarte mult si o zi cat mai faina.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darius123
member

Data inscrierii: 22/04/2008

MesajTrimis: Mar 07 27, 2010 11:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Plumbii ii achizitionezi in functie de locul de pescuit si de echipamentul folosit.Spune mai multe detalii despre stilul de pescuit practicat si o sa incercam sa te ajutam.Daca pescuiesti la crap, pe lacuri amenajate,ar fi bine sa folosesti plumbi cauciucati, sunt mai scumpi,dar astfel putem avea grija de natura si de pestele existent in lacuri.Cand pescuiesti la Dunare sau in conditii mai extreme,poti folosi si plumbi mai ieftini,pentru ca se pierd multi plumbi si este costisitor.Deci,revin-o cu informatii precise despre locurile de pescuit,echipamentul si stilul de pescuit si o sa te ajutam cu mai multe informatii.
Sus
man.fishing
veteran

Data inscrierii: 01/04/2008

MesajTrimis: Mar 07 27, 2010 12:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce nu inteleg eu de ce daca esti la inceput te apuci din prima de turnat plumbi? Sincer e printre cele mai "ciudate" chestii pe care le-am citit aici.....
Very Happy Very Happy Very Happy

Adica ca sa iti faci o trusa de start te ajuta oricine la inceput da deja sa iti iei matrite de turnat plumbi si sa torni plumbi ma depaseste..............ca idee un plumb costa intre 4-12 ron in functie de firma brand etc in piete si nu numai deja gasesti destul de ieftin gen chinezarii nonoame.........si daca nu dai in agatatura constant unde intr-adevar pierzi ceva plumb la ce vrei sa ii faci tu?

In afara de "pasiune" eu nu vad rostul..........

uite aici un set de filmulete cu ce te intereseaza:(ca sa vezi cata bataie de cap este....)
http://www.youtube.com/user/Screamingdelkims#p/u/76/E2gk563g2t0
Sus
Costin19
new member

MesajTrimis: Joi 07 29, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Momentan dau pe balti mari, gen Valea Argovei de pe mal si urmeaza in viitor si o barcuta.

Tot nu v-ati spus parerea despre acei plumbi!
Sus
Costin19
new member

MesajTrimis: Joi 07 29, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

va intreb doar parerea in legatura cu matritele daca ar fi bune de ceva ca am mai multe in plan decat sa torn pentru mine
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Echipamente si accesorii Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum