Alternative content


Daiwa Emcast

Aceasta mulineta a stabilit noi standarde si are si de ce. Construita dupa cele mai exigente standarde japoneze, cu cele mai noi siteme brevetate de Daiwa, Emcast este o mulineta mare dar in acelasi timp usoara, foarte bine echilibrata, silentioasa si placuta in rulare. Senzatia pe care ti-o da la prima atingere este una de forta fara a parea insa brutala. Designul deosebit de elegant o impune intre mulinetele de clasa iar performatele tehnice o impun in topurile mulinetelor "brute".

Se bucura de noul sistem Anti Backlash de pe urma caruia beneficiaza de un lanseu mai lin si mai lung. Forma buzei tamburului si diametrul mare al acestuia asigura o reducere a frecarii firului la iesirea de pe tambur cu 50%. Tamburul este de capacitate mar, 280 m de fir de 0,35 mm.

Frana frontala, micrometrica, adaptata perfect tamburilor mari functioneaza perfect si asigura un control total.

Manerul mare combinat cu o rata de transmisie scazuta, bine calculata ofera o buna putere de recuperare dar datorita diametrului mare al tamburului tot recupereaza peste un metru de fir la un tur de manivela.

8 rulmenti asigura o rulare lina si o buna putere in transmisie iar rulmentul de Infinite Antireverse isi face datoria cu brio.

Pick-up-ul este dotat cu cu sistemul Daiwa Twistbuster. Ce elimina pana la 90% din rasucirea firului la recuperare.

Depanatorul de fir este construit pe sistemul Worm Shaft Oscillation Mechanism ce asigura o bobinare perfecta a spirelor pe 2 inclinatii diferite ceea ce impiedica intrarea spirelor una intr-alta.

Pentru toate acestea pretul mulinetei este unul foarte corect: 3.650.000 lei. Merita sa o cereti la dealerul dvs local, macar sa puneti mana pe o mulineta de clasa.Arrow International


Noutati la TotalFishing - Anac ...

2|40
Noutati la TotalFishing - Anaconda
Acum in stoc la TotalFishing produsele renumitului producator german Sanger, la preturi de promotie de iarna !!! Anaconda, gama specializata pentru pescuitul la crap. Anaconda UniCat, gama specializata pentru pescuitul la ...
citeste ->  

Vino in primul supermarket de ...

3|40
Vino in primul supermarket de pescuit din Romania !
Vino la TotalFishing sa vezi primul supermarket de pescuit din Romania. Un magazin de peste 350mp, in care poti sa pui mana si sa compari peste 10.000 de produse expuse de la cei mai importanti producatori de articole de pescuit din lume. Cel mai mare magazin acum intr-o noua organizare, vezi ...
citeste ->  

Arhiva Articole