Alternative content


Cupa Romaniei la Crap - Sarulesti 2005 - Concursul a fost anulat

In urma ploilor din ultima perioada nivelul apei a crescut pe Sarulesti cu cca 1,5m facand pescuitul aproape impracticabil. In primii 10-15 m de la mal sunt o multime de plante care ingreuneaza foarte tare scoaterea pestilor.
Din aceasta cauza concursul Cupa Romaniei la Crap se amana cu 2 saptamani urmand sa se desfasoare in perioada 14-18 septembrie 2005.
Perioada de scadere a apei la nivelul optim este de minim 2-3 saptamani + minim o saptamana de tinut un nivel constant pentru obisnuirea pestilor cu noile conditii.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de aceasta amanare si va asiguram ca va fi un concurs cu multe capturi.
Pentru orice intrebari suplimentare va rugam scrieti pe adresa iliuta@crap.ro sau sunati la telefon 0723248424.
Multumim
Raduta Team
radutalake.ro
Cupa Apulum

2|40
Cupa Apulum
Cupa Apulum este primul concurs de pescuit la crap dupa reguli moderne, organizat in zona Ardealului. Nu este pentru prima oara cand ne propunem organizarea unui asemenea concurs, dar este prima data cand avem la indemana uneltele necesare pentru desfasurarea competitiei in cele mai bune conditii. ...
citeste ->  

WORLD CARP CLASSIC 2007

3|40
WORLD CARP CLASSIC 2007
14 septembrie, ziua 5 - S-au prins 4 crapi, cate unul pe sector. Cel mai mare peste la ora actuala este un crap oglinda de 22.1 kg si a fost prins de echipa franceza Jean Pierre Becker si Yves Hauk. Ceilalti au 11,5 (cel din ziua 4), 9,3 kg si 15,4 kg. 13 septembrie, ziua 4 - S-a prins primul pe ...
citeste ->  

Arhiva Articole