Alternative content


Cupa Romaniei la Crap - Sarulesti 2005 - Concursul a fost anulat

Cupa Romaniei la Crap 2005

Din cauza ploilor abundente din ultima vreme nivelul apei in lacul Sarulesti a crescut foarte tare facand imposibil pescuitul pe anumite zone. Toata vegetatia dezvoltata pe mal este acum sub apa. Timpul necesar scaderii nivelului lacului la o cota optima pentru pescuit depaseste cu mult perioada anuntata pentru concurs (chiar si cu amanare).
In plus, pentru perioada imediat urmatoare, s-au primit noi avertizari meteorologice cu privire la ploi abundente in aceasta zona si in amonte.
Din aceste motive concursul Cupa Romaniei la Crap din acest an se anuleaza urmand ca editia a 4-a a acestui concurs sa se tina anul viitor.
Cei care au achitat taxa de inscriere au de ales intre returnarea banilor si 4 weekend-uri de pescuit pe Sarulesti (in zonele fara vegetatie).
Va rugam ca in cazul in care alegeti a doua varianta sa faceti rezervarile din timp deoarece locurile de pescuit sunt destul de putine iar doritorii foarte multi.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca decizia anularii concursului a fost luata pentru protejarea intereselor celor deja inscrisi si din dorinta de a nu oferi un concurs la standarde inferioare celor cu care Sarulestiul a obisnuit pescarii.

Raduta Team


Cupa Apulum

2|40
Cupa Apulum
Cupa Apulum este primul concurs de pescuit la crap dupa reguli moderne, organizat in zona Ardealului. Nu este pentru prima oara cand ne propunem organizarea unui asemenea concurs, dar este prima data cand avem la indemana uneltele necesare pentru desfasurarea competitiei in cele mai bune conditii. ...
citeste ->  

WORLD CARP CLASSIC 2007

3|40
WORLD CARP CLASSIC 2007
14 septembrie, ziua 5 - S-au prins 4 crapi, cate unul pe sector. Cel mai mare peste la ora actuala este un crap oglinda de 22.1 kg si a fost prins de echipa franceza Jean Pierre Becker si Yves Hauk. Ceilalti au 11,5 (cel din ziua 4), 9,3 kg si 15,4 kg. 13 septembrie, ziua 4 - S-a prins primul pe ...
citeste ->  

Arhiva Articole