Alternative content


Cupa Filialei Oradea la Crap - Les - Bihor – 2005

Am primit de la dl Cristian Beltechi informatia despre concursul Cupa Filialei Oradea la Crap - Les - Bihor – 2005. Totodata am aflat si modul lor de organizare, initiativele si mai ales ACTIUNILE! pe care le au la activ. Sincer, sunt oameni de admirat!
Mai jos aveti datele despre concurs iar dupa concurs avem promisiunea ca vom primi un articol depre tot ce face Comisia de Crap a Filialei Oradea.

Concursul se va desfasura pe durata a 72 de ore, in zilele de 22-25 septembrie 2005, intre echipe compuse din doi pescari . Fiecare pescar poate sa tina in apa maxim doua lansete concomitent ( patru lansete / echipa ) . Lansetele vor fi echipate cu un singur carlig si se va putea pescui numai prin metoda cu plumb la fund . Este intrezisa folosirea lansetelor de tip “match’’ sau “ feeder” cat si a momelilor vii ( rame , viemusi etc. ). Nadirea grea este permisa numai in timpul zilei intre orele 10.00 si 19.00 numai prin aruncare de pe mal.
Programul de concurs :
- 22 septembrie 2005 ora 10.00 sedinta tehnica la lac langa canton ( tregerea la sorti , si instalarea concurentilor pe standuri ) , la ora 14 START ( pescuitul liber respectand prevederile regulamentului de concurs )
- 25 septembrie 2005 ora 14 inchiderea concursului urmata de anuntarea rezultatelor si festivitatea de premiere
Caracteristici si populatie piscicola :
- suprafata 28 ha
- pescuitul pe malul de vest
- adancimea medie 2.5 m
- specii de pesti : crap si amur
Locatia : Acumularea Les Bihor
Data concursului : 22 – 25 septembrie 2005
Taxa de participare : 1000000 lei vechi (100 lei noi ) / echipa
Intrarea in apa a concurentilor este permisa numai la scoaterea capturilor , pt pastrarea capturilor pana la venirea arbitrilor se vor folosi saci din material textil, se interzice folosirea cosurilor din sarma . Se vor puncta numai pesti din speciile crap si amur care depasesc greutatea de 800 de grame / bucata care vor fi eliberati dupa cantarire fara vatamare, iar pestele aflat in drill la semnalul de incheiere al concursului se puncteaza .

Premiile sunt simbolice si regulamentul este cel obisnuit, adica c&r, fara momeli vii , 72 h etc.


Cupa Apulum

2|40
Cupa Apulum
Cupa Apulum este primul concurs de pescuit la crap dupa reguli moderne, organizat in zona Ardealului. Nu este pentru prima oara cand ne propunem organizarea unui asemenea concurs, dar este prima data cand avem la indemana uneltele necesare pentru desfasurarea competitiei in cele mai bune conditii. ...
citeste ->  

WORLD CARP CLASSIC 2007

3|40
WORLD CARP CLASSIC 2007
14 septembrie, ziua 5 - S-au prins 4 crapi, cate unul pe sector. Cel mai mare peste la ora actuala este un crap oglinda de 22.1 kg si a fost prins de echipa franceza Jean Pierre Becker si Yves Hauk. Ceilalti au 11,5 (cel din ziua 4), 9,3 kg si 15,4 kg. 13 septembrie, ziua 4 - S-a prins primul pe ...
citeste ->  

Arhiva Articole