Alternative content


Montura pentru pasta de boilies

Montura pentru pasta de boilies.

Aceasta montura este folosita pentru pescuitul cu pasta pentru boilies sau alte paste. Sunt situatii in care pasta poate fi mult mai atractiva decat un boilies solid de aceea este recomandat sa aveti o astfel de montura in penar.

Materiale folosite:
Carlig - Carp'R'Us Short Shank Nailer nr.8,
Fir - Flurocaron Carp'R'Us Clearwater 12lb(20cm).
Am mai folosit pentru aceasta montura in-line carp feeder 60gr (arc naditor), Carp'R'Us leader fluorocarbon & gizmo swivel 92cm(inlocuieste cu succes tubul anti-tangle avand rolul sa asigure o discretie cat mai mare nadei de sub carlig),Gardner flying back leads (un plumb calator care are rolul de a tine leader'ul de fluorocaron lipit si intins pe fundul apei) si CJT stay put hair riggers (arcul mic de sub carlig pt. pasta de boilies).

Nu sunt caracteristici deosebite in legarea acestei monturi, se face la fel ca oricare montura cu sigura diferenta ca in loc de ochiul din capatul rigului avem un arculet.

Eugen - Alexandru Sivu (Andy)
+ galerie pozeStiff Rig

2|40
Stiff Rig
Stiff Rig Materiale folosite: Carlig E.S.P/Raptor G-4, Korda rig rings mediu (anoul culisant care este legat de ''firul de par'' pe tija carligului), Carp R'Us stop( stop culisant care se afla pe ''firul de par'', asigura o prezentare mai buna a nadei. 'snowmen'(om de zapada), Korda clear shrink ...
citeste ->  

Banana Rig

3|40
Banana Rig
Banana Rig Un montaj pentru nada flotante si mai putin folosit dar pt. cine doreste...... Materiale folosite: Carlig Carp'R'Us longshank nailer withy pool hook nr.6, Korda Hybrid 20 lb, 20cm, Korda clear shrink tube 3cm, Solar depth charge pop-up SSG (plumb care echilibreaza boilies'ul flotant ...
citeste ->  

Arhiva Articole