Alternative content


Solunar Iulie 2006

Luna iulie are un solunar perfect pentru o luna de vacanta, are 3 perioade lungi foarte favorabile dar si 3 weekend-uri la fel de promitatoare.
De retinut ca pentru perioada 1-2 iulie intensitatea maxima va fi in noaptea de 1 spre 2.

Pentru perioada 12-17 sunt foarte promitatoare zorile zilelor de 13 si 14 si pranzul zilelor de 15 si 16, chiar daca toata perioada va fi foarte buna. Va rog sa fiti atenti in aceste zile si la indicatiile barometrului pentru ca se anunta o perioada agitata din punct de vedere meteorologic.

Perioada 26-31 anunta dimineti foarte interesante in 28, 29 si 30 deci nu va lasati prinsi de somn pentru ca veti regreta.

Seara zilei de 27 pare sa aiba tendinte interesante de perioada de maxima hranire.

Daca urmariti acest solunar va rog notati rezultatele avute precum si orele in care se intampla lucruri deosebite si comunicati-le pe forum.

Va multumesc.

Ing. Simu Ioan

Alte solunare
Solunar IUNIE 2006Solunar IUNIE 2006
Luna iunie este foarte interesanta, avem perioada 4-6 iunie cu solunare maxime dimineata in zori, ceea ce corespunde cu perioada naturala de hranire a pestilor, poate fi deosebit de productiva exploatarea acestor zori. Mai avem sfarsitul de saptamana 16-18 care, desi au fost marcate c albastru po ...
Solunar MAI 2006Solunar MAI 2006
Luna mai nu este foarte darnica din punct de vedere al solunarului, week end-urile sunt cam "negre" si numai in cursul saptamanii avem 3 perioade bune. Deosebite se anunta a fi in special zilele de 18 si 20 cand vor fi intervale foarte mari de hranire si 25 si 26 in care perioada maxima este din 25 ...
Faza curenta a luniiFaza curenta a lunii
var ccm_cfg = { n:'1', pof:'1', dt:'1', tc:'#0AF842', pth:'' } CURRENT MOONlunar phases Daca vreti sa stiti in fiecare zi faza exacta a lunii inscrieti aceasta pagina in favorite.
Teoria orelor solunareTeoria orelor solunare
Teoria orelor solunare Organismele acvatice sunt predispuse sa se hraneasca intensiv la anumite intervaluri de timp. Aceste intervaluri corespund cu intervalurile de timp in care atractia exercitata de forta rezultanta a Lunii si Soarelui este maxima (solunara majora, corespunzatoare efectului m ...