salut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
salut
salut sunt din tg-mures am 20 de ani si de anu trecut incerc sa devin exclusiv "pescar de crap"as asvea cateva intrebari....deci anu trecut miam luat un echipament de crap(cat imi permitea bugetu ca pe mine deja anu trecut ma lovit criza asta financiara)deci am urmatoarele am 4 bete energoteam president kevlar echipate cu banaxuri 5400 un rod pod laser xxx avertizoare energoteam stiu ca sculele nu is pro da atat imi permit si is la inceput.anu trecut am incercat sa dau la bila prima data da fara rezultate am prins un somn pe 6-7 kg si un ten pe la 2 kg si cred ca minim 20 de bucatzi de fitofag dar nici macar un crap si tot anu trecut am eliberat primi mei pesti somnu si tenu fitofagii il prelua administratoru baltii si dupa vreo 3 buc ma lasa o zi fara sa platesc...intrebarea mea este unde ar trebuii sa incep sezonu asta pe ce balta maxim pana in cluj (eu pana acuma pescuiam pe TOLDAL )unde sa pot sa prind ceva la bila si sa mai invat cateva smecherii dar imi e cam frica sa ma duc pe baltzi bune sa nu rada profesionistii de mine.daca e cineva poate sami recomande astept sugestii multumesc anticipat
- ghitighiusan
- veteran
Salut Kuti si bine ai venit ! Ca o sugestie pentru problemele ridicate de tine, ne-ar face placere daca ai putea sa ni te alaturi la intalnirea amicala de la Sacel din Martie(vezi topicul "Test lansete Sacel" din sectiunea "Echipamente si accesorii"),prilej cu care ,in mod sigur,o sa gasesti raspuns la multe din intrebarile puse de tine.
GHITI BAITS
http://ghitibaits.ro/
http://ghitibaits.ro/
Salut, bine-ai venit !
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- alex_mures
- veteran
multam de urari bine vam gasit cu toate ca cred ca de 1 un an rasfoiesc forumu asta...nu ma referam neaparat ca ar rade de mine din cauza echipamentului ci din cauza .......ca nu arunc 100 de m etc.
ALEX esti din tg-mures nu????tu in judet pe unde meri la pescuit??am auzit ca pe ienut mai sun crapi dar am fost de vreo 2 ori si am dat la bila da tot degeaba..cateva sfaturi daca mai trebuie sa achizitionez ceva ma gandesc la saltea de primire etc lucruri care sunt nelipsite la crapisti.....macar sa am un echipament complet daca tot nu prind nimica
ALEX esti din tg-mures nu????tu in judet pe unde meri la pescuit??am auzit ca pe ienut mai sun crapi dar am fost de vreo 2 ori si am dat la bila da tot degeaba..cateva sfaturi daca mai trebuie sa achizitionez ceva ma gandesc la saltea de primire etc lucruri care sunt nelipsite la crapisti.....macar sa am un echipament complet daca tot nu prind nimica