Am 28 ani, pescuiesc de la 4-5 ani ( traiasca tata 1000 de ani), am inceput in Delta - De la Maliuc pe Dunarea veche la 7 Km era o baza de cercetare unde mergeam anual cu parintii. Am prins repede gustul pescuitului...pacat ca nu si al pestelui.
De pe la 17 ani am inceput sa colind Delta - Crisan, Sulina, Dunavat, Sf. Ghe.
Pescuiam la...crap( nu stiam ce inseamna boiliesurile, dadeam cu rama neagra, patratica si boabe de porumb), somn, caras (cocolosul de paine facea ravagii si unde mai pui ca la Dunavat erau carasi la 1,5 kg).
Anul acesta fiind organizatorul unui concurs de pescuit la crap(cu circuit inchis, pentru clientii firmei unde lucrez) am vazut ce inseamna echipament, eu aveam 2 lansete de 3M si doua mulinete eurohold(varza!!!), am inebunit cand am vazut lansetele si mulinetele unor veritabili pecari de crap, asa ca m-am apucat de cuparat echipament.
Acum sunt fericitul posesor a 4 lansete Shimano Tribal, 1 Spod Rod Shimano Beast Master, 5 mulinete US Baitrunner. Cu acest echipament sper sa fac o figura frumoasa la Cupa Pelicanul ( primul concurs la care particip)
Sper ca nu v-am plictisit