Salutare la toata lumea
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Salutare la toata lumea
Ma numesc Calotescu Laviniu am 23ani sant din Timisoara pescuiesc de mic copil in special pe canalele din jurul baltii de la Liebling si inclusiv pe acesta (am fost si martor la acel macel ce sa petrecut cu ani in urma la balta de la Liebling , a fost prima data cand am vazut cu ochii mei crapi in special exemplarele cteno care depaseau usor 15kg- Lieblingul nu va mai fi niciodata ce a fost desi imi doresc foarte mult ) sincer sa fiu pescuitul la crap l am inceput cu 2 ani in urma(in paralel practic si alte sporturi -pescuitul la crap incepe sa capete din ce in ce mai mult teren in viata mea) , abia acum imi dau seama ca nu am nici un prieten de la care sa mai " fur" cate putin de aceea sper ca o sa invat de la voi
- Vlasin Florin
- maniac
- radumatica
- veteran
Re: Salutare la toata lumea
@LaviniuLaviniu scrie: abia acum imi dau seama ca nu am nici un prieten de la care sa mai " fur" cate putin de aceea sper ca o sa invat de la voi
Aici ai foarte multi prieteni care sunt dispusi sa te ajute sa descoperi tainele acestui minunat sport. Inainte de toate incearca sa cauti printre paginile forumului cam ce doresti sa afli si daca totusi ai probleme pe care nu le intelegi deschide un topic si vom discuta pana "bagi la cap".
Bine ai venit si "curaj" in postari, nu da nimeni cu parul.

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
- Tilea Gabriel
- Moderator
- boosterman
- veteran
- boosterman
- veteran